fbpx
Ruiters - Horse Power Life Power

Voor Ruiters

Ben jij dit?

Jouw paard is jouw leven. Hij kan je vrolijk maken als je je slecht voelt, afleiden als je teveel aan je hoofd hebt, en paardrijden is jouw uitlaatklep, je doet niets liever. Bij je paard kom je tot rust, jullie zijn maatjes. Op wedstrijd laten jullie zien wat jullie waard zijn. En bij je paard word je weer blij en het is een bron van energie voor je. Maar… soms ook een bron van frustratie. Soms lijken jullie elkaar niet te begrijpen. En dat levert spanning op, je paard ziet spoken, is drammerig of juist niet vooruit te branden, en af en toe komt hij misschien zelfs in verzet.

En op wedstrijd wordt die spanning nog veel groter. Wat thuis een klein issue leek, is op wedstrijd een enorm obstakel geworden. Paardrijden lijkt soms meer op een gevecht dan op de harmonie die je voor ogen had. En als je al die paardenkracht tegen je hebt in plaats van voor je… oh dear.

Het maakt je onzeker, want wat gaat er nu mis? Je voelt je soms net een beginner. Soms denk je er zelfs over om het hele paardrijden maar aan de wilgen te hangen. Je paard is misschien wel beter af bij iemand anders.

… is dit wat jij het liefste wilt?

Weer met plezier rijden, zonder frustraties. Een paard wat er )zo goed als) altijd zin in heeft, met je mee wilt werken. En ook: dat jullie elkaar begrijpen, elkaar aanvoelen, ook als er spanning is. Dat het vertrouwen er is om elkaar door de spanning heen te loodsen, zoals op een wedstrijd. Zodat je net zo fijn kunt rijden als thuis.

Eén van mijn leermeesters zei ooit tegen me: het is nooit de fout van het paard, maar altijd de fout van de ruiter. En het is waar. Maar ik zou er iets aan toe willen voegen: de oplossing ligt ook altijd bij de ruiter, bij jou. Je kunt er iets aan doen!

Wat jij nu nodig hebt

Het begint met kijken naar wat er echt aan de hand is. Voorbij de technische oplossingen, voorbij net je paard er even doorheen drukken of net wat meer stellen. De eerste stap is om te kijken naar wat jouw paard werkelijk beweegt en motiveert. En wat zijn kracht is, wat hij leuk vindt, waar hij blij van wordt. Maar ook wat er zorgt voor spanning, wat hem frustreert en wat hij niet begrijpt.

Daarna kijken we naar jouw patronen en onderliggende motivatie. Wat jou beweegt, waarom je doet wat je doet, hoe jij de dingen aanpakt en problemen oplost. En wat je doet in situaties van spanning, wat je frustreert en hoe je dan handelt. Je ontdekt je ware zelf, jouw kracht en je innerlijke drive.

Het mooie is, dat je paard je hier perfect bij kan helpen! Nieuwsgierig, liefdevol en zonder oordeel onderzoeken jullie samen wat er aan de hand is en experimenteren jullie met oplossingen. Zo wordt het in plaats van een confrontatie een zoektocht, een avontuur waarin jullie elkaar weer vinden. De connectie wordt sterker en het vertrouwen groeit. Horse power en Life power komen samen, tot een eenheid. Partners die perfect op elkaar ingespeeld zijn, met een eigen stijl, uniek voor jullie als combinatie.

Wil jij dit ervaren?

Eerlijk is eerlijk, het kost tijd om dit resultaat te bereiken. Maar met de juiste tools, gaat het sneller dan je denkt. Ben jij klaar om jezelf en je paard eerlijk in de ogen te kijken, op zoek naar de ware connectie?

Dan is de Two Happy Athletes Academy gemaakt voor jou: in dit jaartraject ontdek je jullie onderliggende issues, werken we naar meer vertrouwen, een diepere connectie én atletische groei. Ik heb het speciaal voor ruiters zoals jou ontwikkeld.

Trainen in togetherness. Echte connectie, samen jullie droomsamenwerking bereiken. Met uitgebreide kennis in de online lessen, diepgang tijdens de Q&A sessies en Livedagen én de beste community die je onvoorwaardelijk steunt, is dat waar we het voor doen in de Academy. Meer weten? Klik dan op de knop hieronder!

Pin It on Pinterest

Share This