fbpx
Ruitermeditatie - Horse Power Life Power

Dankjewel!

Dankjewel voor je aanmelding! Er is een mail naar je onderweg met jouw Ruiter Personality beschrijving PLUS de persoonlijke meditatie! Ik ben héél benieuwd welke inzichten het je geeft en wat het je gaat brengen. 

 

Kun je de mail niet vinden? Volg dan het volgende stappenplan

  1. Check ALLE folders in je inbox. Soms komt de mail in een andere folder terecht dan in je ‘inkomende’ postvak. Check daarom alle folders! Dat kan zijn ongewenste e-mail, reclame, social, junk of spam.
  2. Voeg miriam@horsepowerlifepower.nl toe aan je lijst met veilige e-mailadressen. Sommige e-mailproviders laten automatisch gegenereerde mails als deze niet zomaar door. Om toch je Ruiter Personality & meditatie te kunnen ontvangen, is het daarom handig om mijn e-mailadres toe te voegen aan je lijst met veilige e-mailadressen.
  3. Gebruik een ander e-mailadres. Het is gebleken dat Hotmail, Livemail en sommige andere e-mailproviders, zo goed als geen automatisch gegenereerde mails toelaten. In dat geval is het handig om (als je dat hebt) een ander e-mailadres te gebruiken, zoals Gmail.
  4. Lukt het dan nog niet of heb je problemen met één van deze stappen? Trek dan even bij mij aan de bel! Stuur een e-mail naar miriam@horsepowerlifepower.nl met je vraag. Dan kijk ik even met je mee en zorg ik ervoor dat alles toch bij jou in je e-mail binnen komt!

Liefs,

Miriam

Pin It on Pinterest