fbpx
Relax & Ride Challenge

– Welkom bij de Relax&Ride Challenge –

De Challenge is voorbij!

Dat was het! De Relax&Ride Challenge is voorbij! Wat een geweldige week was het. Een feest van herkenning en heel veel mooie inzichten. Een nieuwe kijk op de samenwerking met je paard!

Ik hoop dat het jou en je paard weer een stap in de goede richting heeft geholpen en jullie meer ontspanning, vertrouwen en connectie hebben mogen ervaren tijdens deze Challenge.

Mocht je nu enthousiast geworden zijn en je wilt meer, kijk dan eens naar de Two Happy Athletes Academy!

Via de knop hieronder vind  je alle informatie over de Academy. Wat het is, hoe het werkt en wat het voor jou en je paard kan betekenen (en dat is meer dan je denkt!).

Ook lees je de verhalen van andere Happy Athletes, hoe zij deze reis ervaren hebben. Het zijn super inspirerende verhalen, dus geef jezelf een positieve boost door hun ervaringen te lezen!

Onderaan vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Academy, én tijdens een extra Live moment heb ik alle vragen beantwoord. De video daarvan vind je ook onderaan de pagina.

De deuren van de Academy zijn op zit moment gesloten, want al mijn aandacht en energie gaat nu naar de inhoud en de deelnemers aan de Academy. Wel kun je je aanmelden voor de Early Bird wachtlijst. Zodra de deuren weer open gaan, ben jij dan de eerste die het hoort én krijg je als Early Bird het beste aanbod wat er is. 

“Relax. Nothing is under control.”

Pin It on Pinterest