fbpx
Speedcoachsessie - Horse Power Life Power

Welkom bij de Positief Trainen Training

Zo bereid je je voor!

 

Op zondag 11 en zondag 18 april is het zover, dan zijn de Positief Trainen Trainingen!

Superleuk dat je mee doet. Om je optimaal voor te bereiden voor de training, wil ik je vragen om onderstaande vragenlijst in te vullen. Het zorgt ervoor dat je alvast nadenkt over wat je graag uit de training wilt halen, én het helpt mij om de training zo waardevol als mogelijk te maken voor je.

De gegevens die je hier invult zijn veilig bij mij. Ze zijn vertrouwelijk en worden enkel en alleen gebruikt voor deze training. Probeer de vragen zo goed als je kunt in te vullen, bij voorkeur vóór de vrijdag van jouw training (dus resp. 9 april of 16 april).

En wat heb je op de dag zelf nodig?

 

Voor de dag zelf geldt dat het handig is als je paard al gepoetst (of minder gepoetst, net wat je wilt ;)) klaar staat. We starten de dag met theorie in de kantine boven, en als je paard al klaar staat kunnen we daarna direct door met de praktijk. Tijdens het praktijkgedeelte werken we met je paard aan de hand. Je hebt niet meer nodig dan je paard, een touwhalster of gewoon halster, een leadrope of touw eraan, en een stick of zweep.

En natuurlijk je clicker en beloningen! Qua beloning is het handig om van te voren al te bedenken welke voertjes je wilt geven. Het is handig als ze relatief klein zijn, dus je paard ook niet heel lang hoeft te kauwen en het ook handzaam is voor jezelf. Pas ook de voertjes aan op het karakter van je paard. Het ene paard is héél gefocust op voer, daar is het slim voor om voertjes te kiezen die je paard niet superlekker vindt, maar wel aanneemt, bijvoorbeeld een hooibrokje of vitaminebrokje (die ook in je normale rantsoen zitten). Voor de minder voer gefocuste paarden is het juist slimmer om voertjes te kiezen die je paard wél echt lekker vindt, zoals worteltjes of hele smakelijke brokjes. Zet echt voldoende voertjes klaar, want je hebt er véél nodig!

Dat was het voor nu, heb je nog meer vragen, app me dan of mail me op miriam@horsepowerlifepower.nl.

Alvast bedankt voor het invullen van de vragenlijst en ik zie je op stal!

Liefs,

Miriam

Vul de vragenlijst hieronder inAsk and it is given. – Esther Hicks

Pin It on Pinterest