fbpx
#7 Weet je het of leef je het - Two Happy Athletes Podcast

Weet je het of leef je het?

16 mrt 20210 Reacties

“Jaaaa, dat weet ik al. Maar dat werkt voor ons niet.”

Ik hoor het heel, heel veel ruiters wel eens zeggen. Maar… weet je het, of leef je het ook? Daar zit namelijk een heel groot verschil in. Want met kennis kom je niet zover. Voor groei samen met je paard is meer nodig!

Als je nu denkt: “Oeps… dit herken ik wel”, je bent niet de enige. Ik herken het ook! In deze aflevering vertel ik je hoe dat kwam én hoe je van alleen het weten, naar het ook leven kan.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 7: Weet je het of leef je het?

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden. 

Alvast super bedankt! 

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

En, wil je dat niet alleen weten, maar er dus óók iets mee doen?
Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This