fbpx
#24 Wat te doen als het even tegen zit - Two Happy Athletes Podcast

Wat te doen als het even tegen zit

16 aug 20220 Reacties

Er zijn van die periodes waarin dingen gewoon even niet mee lijken te zitten met je paard. Dat je het gevoel hebt dat je niet verder komt. Of erger nog, dat het alleen maar slechter gaat. Waarbij je het idee hebt dat je tegen de stroom in aan het zwemmen bent.

En waarin je misschien soms denkt… komt dit ooit nog goed?

I hear you! Want zo’n periode had ik nog niet zo lang geleden. Ziek zijn, blessures bij mezelf en een kwakkelende Elize die ook niet lekker in haar vel zat, en dan nog een beetje meer ziek zijn.

Wat doe je dan? Hoe ga je hiermee om? In deze aflevering van de Two Happy Athletes Podcast neem ik je mee in hoe ik hier mee om ben gegaan, en deel ik mijn inzichten met je.

Want JA! Ook als jij nu in een moeilijke periode zit met je paard… dit gaat weer voorbij. En je kunt hier doorheen, zonder jezelf of je paard voorbij te lopen. Zonder jullie connectie te verliezen, maar juist te versterken.

Veel luisterplezier!

Foto: Paard&Picture

Luister hier aflevering 24: Wat te doen als het even tegen zit

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This