fbpx
Wat je vraagt aan je paard - Two Happy Athletes Podcast

Wat je vraagt aan je paard

25 aug 20210 Reacties

De Two Happy Athletes Podcast is terug! En gelijk met een heel interessant thema, wat vorige week tijdens een Q&A voor de Two Happy Athletes Academy ter sprake kwam… namelijk datgene wat wij van onze paarden vragen.

Is dat wel zo normaal? Hoe beleeft jouw paard dat wat je van haar vraagt? En wat helpt je paard (en jezelf!) in momenten dat het moeilijk voor jullie is?

Je hoort het in deze aflevering. Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 15: Wat je vraagt van je paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This