fbpx
#33 Wat als je paard afgestompt is - Two Happy Athletes Podcast

Wat als je paard afgestompt is

14 jul 20230 Reacties

In de wei is je paard zijn eigen vrolijke zelf. Open, gezellig, blij. Je voelt de connectie, jullie hebben een fijne verbinding. Vol enthousiasme neem je je paard mee, om samen lekker aan de slag te gaan.

Maar zodra je de bak in stapt, verandert alles. Je paard sluit zich af en reageert nog maar weinig op wat je vraagt. Is hij nu ongemotiveerd of… is er iets anders aan de hand? Het lijkt wel of hij afgestompt is. Afwezig.

Van die fijne verbinding is nog maar weinig over. Wat is er toch aan de hand? En… hoe draai ik dit weer om?

Eén van onze deelnemers aan de Two Happy Athletes Academy stelde deze vraag in de Q&A sessies. In deze aflevering vertel ik je mijn antwoord én wat je kunt doen om hier weer samen met je paard uit te komen.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 33: Wat als je paard afgestompt is

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This