fbpx
#11 Wat als je frustratie voelt in de training met je paard - Two Happy Athletes Podcast

Wat als je frustratie voelt in de training met je paard

6 apr 20210 Reacties

Ken je dat? Dat je van die trainingen hebt met je paard dat het helemaal niet gaat zoals je bedacht had?

Dat had ik van de week ook. Ik werd er zelfs een beetje door overvallen. Ik wilde met Elize iets nieuws proberen en ik dacht: we hebben zo’n fijne samenwerking en communicatie, dit gaat helemaal goed komen!

Viel dat even tegen… Ik voelde dat ik hoe langer ik bezig was, ik steeds meer gefrustreerd raakte. Ik hoorde mezelf zelfs zeggen tegen mijn stalgenoten: “Ik denk niet dat ik het heel leuk vind!”

Maar dat… is een gemiste kans.

In deze aflevering vertel ik je hoe je zo’n ervaring om kan zetten in een kans én welke mindset helpend is om je juist te laten groeien, zonder dat je gelijk de handdoek in de ring gooit.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 11: Wat als je frustratie voelt in de training met je paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden. 

Alvast super bedankt! 

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This