fbpx
Waarom je paard uit laten razen geen goed idee is - Two Happy Athletes Podcast

Waarom je paard uit laten razen geen goed idee is

9 apr 20240 Reacties

Je paard voelt wat fris, het waait, je hebt misschien al een paar dagen niet gereden.

Toch eerst even longeren, dat is wel zo veilig. Dan kan je paard even lekker de energie eruit rennen, en kun je daarna ontspannen opstappen en samen trainen!

Maar soms lijkt het alsof je paard van die rondjes slingeren nóg wakkerder wordt. En zeker in het begin is het nogal zoeken naar de verbinding… je paard lijkt niet aanwezig en is met hele andere dingen bezig (rennuuuh!) dan met jou.

Herkenbaar?

In deze aflevering vertel ik je waarom je paard uit laten razen niet per se een goed idee, en wat je wél kunt doen om toch ontspannen aan jullie training te beginnen (en nee, dat betekent niet dat je direct op moet stappen).

Dus mis je soms de ontspanning aan het begin van de training of buitenrit, is het spannend om gelijk op te stappen en wil je je paard (en jezelf) beter kunnen helpen om de rust weer terug te vinden?

Dan is deze aflevering van de Two Happy Athletes Podcast voor jou.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 40: Waarom je paard uit laten razen geen goed idee is

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Online College “Rust in jezelf, rust in je paard”

Ben je op zoek naar meer rust en ontspanning voor je paard? En wil je zelf ook meer rust ervaren en leren hoe je kalm kunt blijven, ook als het spannend wordt?

In het exclusieve online college “Rust in jezelf, rust in je paard” leer je hoe je jezelf en je paard kunt kalmeren, om samen in ontspanning en harmonie te kunnen samenwerken.

Voor slechts €47,- kun je het college direct bekijken. Na aanmelding krijg je gelijk de link teogestuurd om het college te volgen en je kunt het daarna zo vaak mogelijk terugkijken als je wilt!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This