fbpx
Waarom ik doe wat ik doe - Two Happy Athletes Podcast

Waarom ik doe wat ik doe

17 apr 20210 Reacties

Een tijdje terug volgde ik een event. Niet over paarden, maar over mijn bedrijf. Dus toch een soort van over paarden, voor mij dan 😉

 
Daarin werd de vraag gesteld: waarom doe je wat je doet? Gekke vraag misschien, want ja, je weet toch waarom je doet wat je doet? Ja logisch! Maar het is ook goed om daar soms even extra bij stil te staan. Om me daarmee te verbinden. Om het echt te voelen!
 
Wat ik daarin ontdekte, in dat stil staan, schreef ik op. Pagina’s vol. In de nieuwste aflevering van de Two Happy Athletes Podcast neem ik je mee in mijn aantekeningen van die dag!
 
Luister je mee?

Luister hier aflevering 12: Waarom ik doe wat ik doe

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This