fbpx
#22 Vragen brengt je verder - Two Happy Athletes Podcast

Vragen brengt je verder

18 apr 20220 Reacties

Vorige week was er weer een Q&A sessie voor de deelnemers aan de Two Happy Athletes Academy. Het is het moment voor de deelnemers om hun vragen te stellen, over dingen waar ze mee zitten of niet mee verder komen.

Maar vaak… is hun vraag niet de échte vraag. En is dat precies waarom ze niet verder komen. Misschien herken je dat wel: dat je nog zo aan je rijvaardigheid of –techniek werkt, maar dat het tóch niet lukt. Dat je tegen een plafond aan lijkt te lopen.

Tijdens de Q&A sessie was dat ook het geval. In deze aflevering vertel ik je hoe je daar doorheen kunt breken (en ja, het heeft dus iets te maken met de vraag zelf!). Waardoor je dus wél weer verder kunt groeien, naar de droomsamenwerking met je paard.

Ik ben benieuwd of en hoe het je aan het denken zet… laat je het me weten?

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 22: Vragen brengt je verder

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Benieuwd naar de Two Happy Athletes Academy?

Klik dan hieronder op de knop voor alle informatie.

Je vindt daar alles wat je moet weten over dit intensieve jaartraject. Op dit moment zijn de deuren van de Academy gesloten, maar het duurt niet lang voordat ze weer open gaan.

Meld je daarom meteen even aan voor de Early Bird wachtlijst. Dan ontvang je als eerste de uitnodiging om mee te doen zodra de deuren weer open gaan. En als Early Bird krijg je een hele speciale aanbieding, die je nergens anders krijgt.

Klik hieronder op de knop en meld je gelijk aan als Early Bird!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This