fbpx
Wanda & Priscilla - Two Happy Athletes Podcast 2

Van spanning overbrengen naar ontspanning geven aan je paard – met Wanda Luijk

24 feb 20220 Reacties

“Het was één van de fijnste weken die ik tot dan toe heb gehad met mijn paard”.

Voor deze aflevering ben ik op bezoek geweest bij Wanda van Luijk, één van onze Happy Athletes, en we praten over haar samenwerking met haar paard Priscilla. Bovenstaande zei ze over de Training Togetherness Challenge waar ze aan meedeed, en waar haar avontuur als Happy Athlete begon.

Maar haar verhaal begint veel eerder, bij fysieke moeilijkheden bij haarzelf, waardoor haar paardenmeisjes-droom, lekker paardrijden met een eigen paard, jarenlang moest worden uitgesteld. En toen het uiteindelijk zover was, liep ze tegen spanning en angst aan.

Ze vertelt er heel open over én hoe ze het te boven is gekomen. Samen met haar Priscilla. Nu zijn ze onafscheidelijk en hebben ze een diepgaande band. Een echt dreamteam dat vol op elkaar kan vertrouwen en elkaar haarfijn aanvoelt. Alles wat daartussen is gebeurd, al haar inzichten en hoe ze zo enorm heeft kunnen groeien, deelt ze in dit gesprek.

Luister mee naar hun bijzondere verhaal!

Luister hier aflevering 21: Van spanning overbrengen naar ontspanning geven aan je paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Benieuwd naar de Two Happy Athletes Academy?

Klik dan hieronder op de knop voor alle informatie.

Je vindt daar alles wat je moet weten over dit intensieve jaartraject. Op dit moment zijn de deuren van de Academy gesloten, maar het duurt niet lang voordat ze weer open gaan.

Meld je daarom meteen even aan voor de Early Bird wachtlijst. Dan ontvang je als eerste de uitnodiging om mee te doen zodra de deuren weer open gaan. En als Early Bird krijg je een hele speciale aanbieding, die je nergens anders krijgt.

Klik hieronder op de knop en meld je gelijk aan als Early Bird!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This