fbpx
Van resultaatdoelen naar gevoelsdoelen - Two Happy Athletes Podcast

Van resultaatdoelen naar gevoelsdoelen

23 mrt 20211 reactie

Als je wilt groeien als ruiter, is het slim om doelen te stellen. Alleen de manier waarop je dat doet, kan een heel, heel groot verschil maken.

Heb jij wel eens het gevoel dat het niet snel genoeg gaat? Verlies je soms je geduld, heb je het idee dat je niet vooruit komt? Ben je vaak teleurgesteld in je paard of… in jezelf? Dan kan het zijn dat je je misschien teveel richt op het resultaat, in plaats van op hoe je wilt dat het gaat voelen.

In deze aflevering vertel ik je hoe dat werkt én hoe ook jij de shift kan maken van resultaatdoelen naar gevoelsdoelen.

Want ik beloof je, met gevoelsdoelen voelt het beter! Die zorgen voor meer zelfvertrouwen en rust, zodat je in connectie met je paard en vooral met heel veel plezier, stap voor stap naar jullie doelen toe kunnen groeien. Want de weg er naartoe is misschien wel net zo mooi en interessant als het uiteindelijke uitzicht…!

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 9: Van resultaatdoelen naar gevoelsdoelen

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden. 

Alvast super bedankt! 

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

1 Reactie

  1. Natascha

    Na deze podcast geluisterd te hebben herken ik de fase waar ik in zit. Omdat ik werk vanuit gevoel en inderdaad mensen om mij heen het anders doen dus ik herken helemaal waar ik nu middenin zit

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This