fbpx
#30 Van overleven naar verbinding - Two Happy Athletes Podcast

Van overleven naar verbinding

19 apr 20230 Reacties

En ineens zat ik er weer op. Eindelijk weer paardrijden! Na alle tegenslag, is nu de lente ook figuurlijk aangebroken. We kunnen weer en wat heb ik dit gemist!

Ruim een jaar amper kunnen rijden… dat hakt er wel in. Maar eigenlijk had ik dat niet zo door. Pas toen ik erop zat en Elize tevreden horen briesen, kwam het binnen.

Een golf van emoties. Niet één, maar een heleboel. Misschien herken je dat wel, dat het je ineens kan overvallen.

Stiekem is dat best wel logisch. In de nieuwste aflevering van de Two Happy Athletes Podcast vertel ik waarom, en hoe je met zo’n emotie-overload kunt omgaan in zo’n moment.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 30: Van overleven naar verbinding

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This