fbpx
Tijd maken voor je paard - En voor jezelf

Van nooit meer durven rijden naar töltend over de heide – met Anneke Wijnbergen

3 nov 20200 Reacties

Voor deze aflevering was ik te gast bij Anneke Wijnbergen en haar IJslandse paarden. Ze vertelt over haar fijne en sensibele merrie Raja. Want waar ze met haar vorige paard kon lezen en schrijven, kreeg ze met Raja maar geen connectie en dat leidde tot heel veel spanning. Raja werd bang en schrikachtig, en zo viel Anneke er steeds vaker af. Tot het punt dat ze eigenlijk helemaal niet meer durft te rijden.

Nooit meer.

Maar dat is niet waar hun verhaal eindigt, want het is precies waar hun avontuur in de Two Happy Athletes Academy begon. Inmiddels vergaat het hen héél anders, in positieve zin! Hoe dat allemaal gegaan is, hoor je in deze aflevering vol hoop en inspiratie.

Heel veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 4: Van nooit meer durven rijden naar töltend over de heide – Interview met Anneke Wijnbergen

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden. 

Alvast super bedankt! 

De deuren van de Two Happy Athletes Academy zijn open!

Klik hieronder op de knop voor alle informatie. Je vindt daar alles wat je moet weten over dit intensieve jaartraject.

We starten op maandag 9 november! Je kunt je nu voor een speciale prijs aanmelden, dus klik op de knop, kies het traject dat bij je past en meld je aan!

Wees er wel snel bij, want de deuren gaan op zondag om 00u00 weer dicht, zodat op maandag al mijn focus en energie naar de Two Happy Athletes Academy kan gaan.

Meld je dus aan en ga net als Anneke en Raja dit avontuur aan gaan, op weg naar die ultieme connectie met je paard, naar een team van twee Happy Athletes. Je bent van harte welkom, ik zie je heel graag in de Two Happy Athletes Academy!

Klik op de knop en meld je gelijk aan!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This