fbpx
Van moeilijke training naar het next level met je paard - Two Happy Athletes Podcast

Van moeilijke training naar het next level met je paard

23 apr 20210 Reacties

Soms loop je met je paard tegen een moeilijk stuk aan in je training.

Alsof je een drempel over moet.
Of alsof je een plateau bereikt hebt waar je niet voorbij komt.

Dat had ik van de week ook met Elize, zo’n moeilijk stuk. We gaan naar een volgend niveau toe qua gedragenheid, maar het is dan lastig voor haar om ook nog losgelaten te blijven bewegen. Logisch ook, want ze moet op zoek naar een nieuwe balans en dat valt met haar bouw zeker niet mee!

En ik merkte, dat ik meer ging sturen en kaderen, dan dat ik eigenlijk zou willen. Ik vond dat ik te hard ging werken.

Dan zijn er twee dingen die je je af kunt vragen, die je verder helpen. En wel zo, dat het recht doet aan jullie samenwerking en connectie. Die het vertrouwen tussen jullie niet alleen bewaart, maar zelfs kan laten groeien.

Wat die twee dingen zijn? Ik vertel het je in deze aflevering!

Luister hier aflevering 13: Van moeilijke training naar het next level met je paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden. 

Alvast super bedankt! 

Ben jij op zoek naar de ultieme connectie met je paard?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz en ontdek wat voor soort ruiter jij bent. Want hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je ook een connectie met je paard kunt maken.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This