fbpx
Terug in de flow met je paard na een pauze - Two Happy Athletes Podcast

Terug in de flow met je paard na een pauze

4 feb 20220 Reacties

Ken je dat? Je ligt er even uit met je paard, door een blessure of omdat je een drukke periode in je leven hebt. Daarna wil je weer beginnen, maar… dan is het nog niet zo simpel om weer samen in de flow te komen. Om het ritme weer te vinden in je training. Hoe pak je dat aan?

In deze podcast deel ik met je hoe de leden van de Two Happy Athletes Academy dat doen, én hoe ik dat zelf aanpak. Ook als je het gevoel hebt met je paard vast te zitten in je training en je wilt weer verder komen, dan is deze aflevering een aanrader!

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 19: Terug in de flow met je paard na een pauze

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden. 

Alvast super bedankt! 

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This