fbpx
Ont-stapel je paard - Two Happy Athletes Podcast

Ont-stapel je paard

8 sep 20210 Reacties

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je paard uit het niets kan schrikken of ontploffen? Dan is deze aflevering van de Two Happy Athletes Podcast een must-listen. Want het kan zomaar zijn dat er sprake is van stacking. Wat dat is en hoe je ermee om gaat, hoor je in deze aflevering.

Maar ook als je op zoek bent naar meer verfijning en ontspanning in jullie samenwerking, dan zitten in deze aflevering een hoop inzichten die je daarmee verder helpen.

Ga dat luisteren dus!

Luister hier aflevering 16: Ont-stapel je paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Download de GRATIS Ruitermeditatie

Wil jij je eigen emmer én die van je paard legen? Doe dan de GRATIS Ruitermeditatie. Daarmee word je bewuster van jezelf en je lichaam tijdens de samenwerking met je paard. Het helpt je om te ontspannen en brengt een positieve focus, wat er voor zorgt dat óók je paard makkelijker kan ontspannen.

De Ruitermeditatie kun je naast of op je paard doen, waarbij je ook meteen contact maakt met je paard. Een heerlijke manier om je training of rit te beginnen! Helemaal gratis.

Vraag de Ruitermeditatie hieronder aan en je krijgt de hem direct in je mail!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This