fbpx
Mijn visie op togetherness - Two Happy Athletes Podcast

Mijn visie op togetherness – te gast bij Rianne Dekker

22 sep 20212 reacties

Deze aflevering is even anders dan anders… want ik interview niet zelf een Happy Athlete, maar ik word geïnterviewd, door niemand minder dan Rianne Dekker van Horse in Mind! Deze podcast was al eerder te beluisteren in haar Paardenpodcast.

We gaan in dit gesprek de diepte in over wat nu die echte connectie met je paard is, waarin je in harmonie, flow en ontspanning met je paard samenwerkt. Die bijzondere band met je paard… waar hebben we het dan eigenlijk over?

Het is óók een heel persoonlijk gesprek geworden, want ik vertel mijn verhaal en welke rol paarden daarin gespeeld hebben.

Héél veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 17: Mijn visie op togetherness – te gast bij Rianne Dekker

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

2 Reacties

 1. Yolanda

  Dankjewel Miriam voor je verhaal, ik vind je een super kanjer! Je zo kwetsbaar openstellen vraagt heel veel moed en kracht.
  Ik ben in ieder geval dankbaar dat ik je op mijn levenspad ben tegengekomen, thanXx namens mij en mijn paard en pony.

  Antwoord
  • Miriam

   Dankjewel Yolanda! Blij dat het jullie verder brengt!!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This