fbpx
#31 Mijn paard heeft nergens zin in – Two Happy Athletes Podcast

Mijn paard heeft nergens zin in

25 apr 20230 Reacties

Dat gevoel dat je paard niet wil. Niet wil bewegen, niet met jou wil trainen, niet met jou wil samenwerken. De hele dag eten, dáár is je paard wel voor te porren, maar iets met jou doen… daar heeft hij nog niet zo’n zin in.

Dat is niet zo’n lekker gevoel. Want… het idee was dat niet alleen jij, maar ook je paard plezier heeft in wat jullie samen doen. Als dat er niet is, dan is de lol er wel snel vanaf.

En dat is zonde! Want alle paarden zijn in principe gemaakt om te bewegen én zijn op zoek naar harmonie. Hoe zit dat dan met die paarden die maar niet lijken te willen?

In deze aflevering neem ik je mee in hoe je de motivatie van je paard (terug) kunt vinden, zodat het voor jullie allebei weer een feestje wordt om samen iets te doen!

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 31: Mijn paard heeft nergens zin in

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This