fbpx
Meer verbinding met je paard in de winter - Two Happy Athletes Podcast

Meer verbinding met je paard in de winter

15 jan 20241 reactie

Een nieuw jaar betekent vaak ook nieuwe doelen, ambities en voornemens. Want dit gaat HET jaar worden, toch?

Lekker gas geven en gaan met die banaan. Het nieuwe jaar geeft je die ‘boost’ om er weer echt helemaal voor te gaan! En dat is heel mooi, maar…. misschien is dit (nog) niet helemaal de periode ervoor.

En dan kan “gaan met die banaan” wel eens juist tegen je werken in plaats van dat het je verder helpt. De winter is namelijk DE periode van bezinning. Wat ik daarmee bedoel, vertel ik in deze aflevering én wat je deze winterperiode kunt doen om samen met je paard naar meer verbinding te groeien… en van 2024 jullie mooiste jaar ooit te maken!

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 36: Meer verbinding met je paard in de winter

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

1 Reactie

  1. Nancy Van Liefferinge

    Blij dat ik geluisterd heb! Ik zat altijd met een schuldgevoel dat ik niets actiefs deed met mijn paarden in de winter of tijdens natte perioden. Je kan gewoon ook ZIJN met je paarden want paarden worden ook niet geboren als “dressuur” of “jumping” paard maar als gewoon “paard”. Dus ook voor hen is het leuk om weer eventjes gewoon “paard” te mogen zijn en dat in verbinding met ons is een previlége. Dus: gewoon genieten van het moment. Bedankt om mij dit inzicht te geven.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This