fbpx
Tijd maken voor je paard - En voor jezelf

Introductie Two Happy Athletes Podcast!

25 sep 20204 reacties

Het is een mooie dag vandaag! Want vandaag heb ik iets héél bijzonders voor je… namelijk de allereerste aflevering van de gloednieuwe Two Happy Athletes Podcast!

In deze eerste aflevering hoor je meer over wie ik ben, waar de podcast over gaat (en… wat is het eigenlijk?) en waarom ik deze podcast maak. 

Heel veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 1: Wie, wat, waarom

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden. 

Alvast super bedankt! 

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

4 Reacties

 1. Dymphie Woudenberg

  Hoi Miriam, wat een fijne podcast om naar te luisteren en ook leuk om jouw verhaal te horen! Ik kijk uit naar volgende afleveringen. Groetjes Dymphie

  Antwoord
 2. Renate

  Fijne podcast, prettige stem om naar te luisteren duidelijk verstaanbaanbaar.
  Ben benieuwd naar de overige podcast! Tip maak de afleveringen niet te lang, dit vond ik fijn om te beluisteren!

  Antwoord
  • Miriam

   Dankjewel Renate! En de lengte is iets persoonlijks denk ik, ik hou zelf juist van die lekker lange podcasts 🙂 Maar er komt vast genoeg variatie in.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This