fbpx
Ik kan het nooit goed doen voor mijn paard - Two Happy Athletes Podcast

Ik kan het nooit goed genoeg doen voor mijn paard

24 jun 20240 Reacties

“Ik kan het nooit goed genoeg doen voor mijn paard”.

Je denkt soms dat je de enige bent die dit denkt, maar nee, niets is minder waar. Héél veel ruiters hebben deze overtuiging, je bent dus niet alleen! En je kan er heel veel last van hebben… net als je paard!

Want hiermee raak je al snel in een negatieve spiraal. Juist omdat je deze overtuiging hebt, gaat het ook minder soepel en vanzelf met je paard. Dan ontstaat er spanning, miscommunicatie en frustratie. Daarmee kun je nóg een keer tegen jezelf zeggen: zie je wel, ik kan het toch nooit goed doen voor mijn paard. En opnieuw, en opnieuw…

Dat gaat me aan het hart. Want het is zwaar, streng en hard naar jezelf. En juist bij je paard, waar je het meest tot rust en ontspanning zou willen komen, hoor je jezelf dit het hardste tegen jezelf roepen.

Het is te makkelijk om te zeggen dat je het niet meer moet denken. Niet meer moet geloven. Ook al zeggen andere mensen dat het helemaal niet waar is, dat maakt niet dat jij het ineens niet meer gelooft!

Daarom deze aflevering. Met waarom je de overtuiging hebt, welke gevolgen het heeft, maar zeker ook hoe je er vanaf kunt komen… want dat kan! Je hoeft hier niet mee rond te blijven lopen.

Snel luisteren dus. Laat je me weten welke inzichten het je heeft gegeven?

Luister hier aflevering 42: Ik kan het nooit goed genoeg doen voor mijn paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

GRATIS Masterclass “De Rust & Relax Roadmap”

Ben je op zoek naar meer rust, ontspanning en vertrouwen samen met je paard? Hoe je echt samen kunt komen, een diepe connectie gaat ervaren en een prachtig team wordt samen?

Doe dan mee met de GRATIS Online Masterclass “De Rust & Relax Roadmap naar ontspanning met je paard”, woensdag 26 en donderdag 27 juni om 19.30 uur.

Vul je naam en e-mailadres in, kies de datum, en je ontvangt de link om mee te doen direct in je e-mail.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This