fbpx
Hou je contact of laat je los - Two Happy Athletes Podcast

Hou je contact of laat je los

25 aug 20220 Reacties

Wat is beter… rijden met een stevig contact, of met een vrijer, los contact?

De adviezen hierover lopen hier nogal uiteen. De één zegt dat contact een must is, want anders kan er geen verbinding van achteren naar voren zijn. De ander rijdt zelfs zonder hoofdstel, en claimt zo óók verbinding te hebben.

Wat is waarheid?

Als je het mij vraagt, dan is er niet één waarheid. En gaat het ook niet alleen om het rijtechnische stuk (al is dat zeker ook belangrijk!). Want deze vraag raakt nog zoveel meer dan alleen het fysieke teugelcontact!

Wat ik hiermee bedoel en hoe ik er tegenaan kijk, vertel ik je in deze aflevering. Ik neem je mee in hoe je zelf deze afweging voor meer, minder of zelfs geen contact kunt maken voor jou en je paard. Op een manier die goed voelt en die voor jullie op dat moment ook de juiste keuze is.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 25: Hou je contact of laat je los

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This