fbpx
Hoe train ik mijn jonge paarden - Two Happy Athletes Podcast

Hoe train ik mijn jonge paarden?

17 feb 20230 Reacties

Sinds kort ben ik begonnen met het trainen van mijn jonge paarden Puck en Dreamy. Hoewel… ‘trainen’ is het nog niet echt, want daar zijn ze beide nog veel te jong voor.

Maar wat doen we dan wel? Wat zijn dingen die je samen met je paard al op jonge leeftijd kunt doen? Hoe zit dat eigenlijk met de belastbaarheid?

Ik kan alvast verklappen dat het sowieso hele leuke dingen zijn die we doen, en die ook nog eens enorm van pas gaan komen in hun latere opleiding.

In deze aflevering neem ik je helemaal mee in wat dat inhoudt. Wat ik daarbij belangrijk vind, wat we precies doen samen én natuurlijk hoe ik dat aanpak.

Heel veel luisterplezier!

Foto: Paard&Picture

Luister hier aflevering 28: Hoe train ik mijn jonge paarden?

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This