fbpx
#32 Het overenthousiaste paard - Two Happy Athletes Podcast

Het overenthousiaste paard

29 apr 20230 Reacties

Niet te stoppen. Dat beschrijft wel ongeveer jouw paard. Als een trein dendert het maar door, de hele training. Je bent vooral aan het remmen, en ‘alles voorwaarts oplossen’? Tja. Je paard IS al heel voorwaarts, maar het heeft nog weinig opgelost 😉

Dat lijkt heel fijn, zo’n paard die er altijd zin in heeft. Die altijd wil lopen en nooit moe lijkt te worden. Maar het heeft ook een keerzijde: ze is snel gespannen, onrustig en soms ook kijkerig. Je paard kan maar moeilijk écht ontspanning vinden.

En dat maakt het voor jezelf ook lastig om te ontspannen. Want je moet altijd alert zijn, om het voor jezelf en je paard veilig te houden. Echt zorgeloos op je paard stappen… dat is er niet echt bij.

Je zou willen dat er soms een ‘uit-knop’ op zit! In deze aflevering vertel ik je hoe je een begin kan maken met zo’n ‘uit-knop’, want JA! Die kun je je paard absoluut aanleren.

Dat gaat jullie ook gelijk héél veel stappen verder helpen. Want stel je even voor, dat je paard ontspannen is EN lekker enthousiast met je samenwerkt? Precies. Dat is voor jezelf al heel fijn, maar je paard wordt daar ook héél blij van!

Snel luisteren dus, want deze aflevering zit bomvol inzichten en praktische tips!

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 32: Het overenthousiaste paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Doe mee met de GRATIS Training Togetherness Challenge!

Ben jij op zoek naar meer flow tussen jou en je paard? Wil jij in harmonie samen trainen, rijden en genieten? En het gevoel hebben dat alles stroomt en vanzelf gaat?
Samen bewegen als één?

Doe dan mee met de Training Togetherness Challenge van 21 t/m 27 mei.
Helemaal GRATIS, dus meld je nu aan!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This