fbpx
#20 Het onbereikbare paard

Het onbereikbare paard

16 feb 20220 Reacties

“Mijn paard lijkt wel onbereikbaar, wil hij wel echt met me samenwerken?”

Tijdens de Livedag voor de Two Happy Athletes Academy vorige week, was dit wat één van de ruiters vertelde. Een paard wat nergens op lijkt te reageren, ook al zijn je hulpen groot en zwaar. Alsof je tegen een muur praat die niet in beweging wilt komen.

Herkenbaar? Dan is deze aflevering voor jou. Ik neem je mee in hoe we dit hebben aangepakt en welke 4 stappen je kan zetten om met je paard een zachte verbinding te bereiken, en samenwerken met je paard veel lichter en vanzelfsprekender wordt.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 20: Het onbereikbare paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Benieuwd naar de Two Happy Athletes Academy?

Klik dan hieronder op de knop voor alle informatie.

Je vindt daar alles wat je moet weten over dit intensieve jaartraject. Op dit moment zijn de deuren van de Academy gesloten, maar het duurt niet lang voordat ze weer open gaan.

Meld je daarom meteen even aan voor de Early Bird wachtlijst. Dan ontvang je als eerste de uitnodiging om mee te doen zodra de deuren weer open gaan. En als Early Bird krijg je een hele speciale aanbieding, die je nergens anders krijgt.

Klik hieronder op de knop en meld je gelijk aan als Early Bird!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This