fbpx
Tijd maken voor je paard - En voor jezelf

Het intuïtieve trainingsplan

4 mrt 20210 Reacties

Misschien ben je er wel eens aan begonnen, aan het maken van een trainingsplan. Maar… lukte het je niet om het vol te houden. Tijd te kort, motivatie tekort, of voelde het gewoon niet goed… misschien is het voor jou niet weggelegd, en alleen voor ruiters met een ijzeren discipline en enorme ambities?

Nah… ik denk het niet. Ik ben ook niet van de super strakke trainingsplannen. Wél van de trainingsplannen die jou en je paard op een leuke en lichte manier laten groeien, zodat jullie samen jullie droomsamenwerking bereiken. Die in dienst staan van jullie in plaats van andersom.

Hoe? Je hoort het in deze aflevering van de Two Happy Athletes Podcast!

Heel veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 5: Het intuïtieve trainingsplan

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden. 

Alvast super bedankt! 

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This