fbpx
Groeien op jullie eigen manier - Two Happy Athletes Podcast

Groeien op jullie eigen manier

27 feb 20240 Reacties

Heb je wel eens het gevoel dat je achter loopt? Dat je verder zou moeten zijn met je paard, niet snel genoeg groeit? Dat iedereen om jullie heen harder gaat, en waar het allemaal makkelijker voor lijkt te gaan?

Dat komt omdat groei heel persoonlijk is. Want het liefst willen we dat het één rechte lijn omhoog is. Dat is lekker overzichtelijk: je doet een stap, en daarmee ga je een stukje omhoog, je doet weer een stap, je groeit weer een beetje.

Maar de realiteit is natuurlijk anders. Groei is géén rechte lijn, en groei is ook voor iedereen anders! Iedereen heeft weer andere sterke kanten, net als je paard overigens. Dat maakt dat hoe snel of langzaam je groeit, waar jullie op blijven steken of waar jullie juist fluitend doorheen fietsen, voor jou en je paard uniek is.

Vergelijken is dus zinloos, maar TOCH doen we dat en heb je daar last van. En dat… staat juist jullie groei weer in de weg!
In deze podcast geef ik je inzichten in hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je jullie eigen manier van groeien kunnen vinden.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 38: Groeien op jullie eigen manier

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This