fbpx
Tijd maken voor je paard - En voor jezelf

Groeien door je verlies heen – Interview met Zohra Butcher

1 okt 20202 reacties

In deze aflevering een interview met deelnemer aan de Two Happy Athletes Academy, Zohra Butcher. Ze vertelt over haar ervaringen met haar eerdere pony’s Kanjer en Alex, en hun opvolger, Nikita.

Een verhaal over de weg van frustratie en spanning naar rust en vertrouwen. Maar ook een verhaal over afscheid, moeilijke keuzes maken, verdriet en hoe je daar doorheen kan groeien naar dankbaarheid, zelfvertrouwen en uiteindelijk ontspanning!

Ga er even voor zitten, voor dit 1,5 uur durende bijzondere gesprek.

Heel veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 2: Groeien door je verlies heen – Interview met Zohra Butcher

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden. 

Alvast super bedankt! 

Benieuwd naar de Two Happy Athletes Academy?

Klik dan hieronder op de knop voor alle informatie.

Je vindt daar alles wat je moet weten over dit intensieve jaartraject. Op dit moment zijn de deuren van de Academy gesloten, maar het duurt niet lang voordat ze weer open gaan.

Meld je daarom meteen even aan voor de Early Bird wachtlijst. Dan ontvang je als eerste de uitnodiging om mee te doen zodra de deuren weer open gaan. En natuurlijk krijg je als Early Bird een hele speciale aanbieding als het zover is!

Klik hieronder op de knop en meld je gelijk aan!

2 Reacties

 1. Laura

  Wauw, wat een mooi open en eerlijk interview. Ik vind het altijd zo fijn als mensen ook hun “zwaktes” laten zien. Ik volg je al langer op facebook en heb ook meegedaan aan je challenges. Ik vind het altijd heel fijn. Mede daardoor, en door mijn fijne instructeur, heb ik zoveel beter leren kijken naar de kleine signalen van mijn paard, mogen zijn emoties er meer zijn en komen we samen steeds een stapje verder! Bedankt voor deze podcasts. Ik ga ze zeker volgen!

  Lieve groet,
  Laura

  Antwoord
  • Miriam

   Dankjewel Laura, ik zal het ook aan Zohra doorgeven! En wat fijn dat het je zo helpt, word ik blij van 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This