fbpx
Er moet nog van alles maar aan je paard kom je niet toe - Two Happy Athletes Podcast

Er moet nog van alles maar aan je paard kom je niet toe

3 nov 20230 Reacties

Is jouw to-do lijst langer dan de WC rol?

Begin je elke derde zin met “Ik moet nog …”?

Heb je het gevoel altijd tijd te kort te hebben?

En dan met name voor je paard…

 

Want je zou eigenlijk meer tijd aan je paard willen besteden, maar dat lukt je maar niet. Je komt er maar niet aan toe!

Die spaarzame uurtjes dat je wél samen iets leuk kunt doen, is het ook maar moeilijk om tot rust te komen. Dan voel je je nog steeds gehaast, druk en gejaagd. Waardoor echt samen met je paard ontspannen heel ingewikkeld wordt. Misschien is zelfs jullie training samen een ‘moetje’ geworden.

Herkenbaar? Dan is deze podcastaflevering voor jou! Ik deel met je hoe het toch komt dat je niet ‘gewoon’ meer met je paard kunt doen, én een hele fijne oefening die je inzicht geeft in hoe je dat kunt veranderen én je de tijd met je paard ook echt tot rust kunt komen.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 35: Er moet nog van alles maar aan je paard kom je niet toe 

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This