fbpx
Dit verstoort onbewust de connectie met je paard - Two Happy Athletes Podcast

Dit verstoort onbewust de connectie met je paard

11 okt 20220 Reacties

Hoe vaak hoor je het niet? Dat je ontspannen, kalm en rustig moet zijn bij je paard. Dat dát ervoor zorgt dat je een pure en sterke connectie met je paard krijgt.

En dat klopt ook, dat is ook zo.

Maar… wat er meestal niet bij gezegd wordt, is HOE je dat dan doet. Het is ongrijpbaar. Vaag. Abstract. We krijgen er geen grip op, en dus lukt het ook niet om er iets aan te veranderen.

Afgelopen zondag was de Kick-off Training van de In Gesprek met je Paard Challenge, en daarin bespraken we JUIST de dingen die een pure en sterke band met je paard in de weg staan. Waardoor je dus níet kalm, ontspannen en rustig bent.

Want let’s face it. We zijn allemaal mensen, en dus ben je niet altijd kalm, ontspannen en rustig.

Het zijn vaak dingen die onbewust en onzichtbaar aan het werk zijn, waardoor dat niet lukt. Stoorzenders die de verbinding met je paard in de weg staan, en die ruis op de lijn geven.

Tijdens de In Gesprek met je Paard Challenge is dat nu juist wat we doen: die onzichtbare stoorzenders zichtbaar en tastbaar maken, en er met praktische opdrachten mee aan de slag gaan.

En de eerste stap is dus om te weten welke stoorzenders aan het werk zijn. Want om iets te veranderen, moet je op zijn minst eerst weten waar het spaak loopt, toch?

In deze aflevering deel ik één van die stoorzenders met je. Eén die niet heel bekend is en daarom echt onbewust en onzichtbaar de connectie met je paard verstoort en zo een hele grote impact op jullie samenwerking heeft.

Veel luisterplezier!

Foto: Paard&Picture

Luister hier aflevering 27: Dit verstoort onbewust de connectie met je paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This