fbpx
#29 De kracht van niks doen met je paard - Two Happy Athletes Podcast

De kracht van niks doen met je paard

15 mrt 20230 Reacties

Afgelopen weekend was het eerste Liveweekend: een kleine groep deelnemers aan de Two Happy Athletes Academy komt dan met hun paard het hele weekend samen, voor coach- en trainingssessies. Veel tijd, dus lekker veel doen. Zou je denken.

Niets bleek minder waar. Want het gezamenlijke thema bleek juist… niks doen met je paard. De stilte opzoeken. Tot rust komen. Minder hollen, meer stilstaan. Minder doen, meer zijn.

Maar waarom zou je? Je wilt toch juist leuke dingen DOEN samen? Hoezo zou je dan… niks doen?

Dat is simpel. Omdat de pure connectie met je paard, die echte verbinding. Die gaat niet over doen, maar juist over zijn.

Hoe zit dat? En hoe komt het dat we onszelf die rust niet altijd gunnen? Dat vertel ik je in deze nieuwste aflevering van de Two Happy Athletes Podcast.

Heel veel luisterplezier!

Foto: Paard&Picture

Luister hier aflevering 29: De kracht van niks doen met je paard

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Wil jij weten wat voor ruiter jij bent?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This