fbpx
Connectie kwijt dit is waarom - Two Happy Ahtletes Podcast

Connectie kwijt? Dit is waarom

15 mei 20240 Reacties

​Het moment dat alle puzzelstukjes in de training met je paard in elkaar vallen… er is niks mooiers! Het gevoel dat je ‘er bent’, dat jullie elkaar snappen. Dat jullie op elkaar afgestemd zijn, en je zin hebt om nog veel verder te groeien samen. De deur naar het volgende niveau staat wagenwijd open!

Maar wat we vaak vergeten, is dat die puzzel niet zomaar gelegd is. En… dat die uit meer bestaat dan alleen trainingselementen aan elkaar plakken. Want met alleen training, krijg je geen connectie met je paard. Groeit het vertrouwen ook niet. Alleen training gaat niet voor ontspanning zorgen, of voor harmonie.

En dat heb je wél heel hard nodig! Het zijn namelijk de dingen die als je ze niet hebt, jullie niet echt samen komen. En de samenwerking op zijn zachtst gezegd stroef verloopt… of het met tijden zelfs één groot drama is, met spanning, frustratie en onzekerheid aan beide kanten.

Het is iets waar je misschien niet zo snel aan denkt… maar wat essentieel is om samen dat team te worden waar je van droomt.

Als dát puzzelstukje gelegd wordt… dat is wat mij betreft net zo mooi dan wanneer alles lukt.

In deze nieuwste podcastaflevering vertel ik je er meer over, dus… luisteren maar!

Luister hier aflevering 41: Connectie kwijt? Dit is waarom

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

GRATIS Masterclass “De Rust & Relax Roadmap”

Ben je op zoek naar meer rust, ontspanning en vertrouwen samen met je paard? Hoe je echt samen kunt komen, een diepe connectie gaat ervaren en een prachtig team wordt samen?

Doe dan mee met de GRATIS Online Masterclass “De Rust & Relax Roadmap naar ontspanning met je paard”, dondag 16 mei om 19.30 uur en zaterdagochtend 18 mei om 11.00 uur. Meld je NU aan via de knop hieronder!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This