fbpx
Interview Jet - Two Happy Athletes Podcast

Confrontatie met jezelf voor connectie met je paard – met Jet Visser

28 mrt 20210 Reacties

“En toen kwam jij met je roze olifant!”

Zo vertelt Jet over haar moment dat ze al op het punt stond om haar paard Bo te verkopen, maar ze tóch koos voor iets anders.

Ze koos voor ontwikkeling.
Voor groei.
En vooral voor connectie.

Met Bo, maar voornamelijk met zichzelf. Maar volgens Jet is dat eigenlijk hetzelfde. Het is één van de vele inzichten die ze in de Two Happy Athletes Academy heeft gekregen, waarin ze van bijna afscheid nemen van Bo, toegroeide naar een stevige en oersterke connectie met hem. Hun verhaal én die prachtige inzichten die ze onderweg heeft gekregen, deelt ze met ons in dit inspiratie interview.

Veel luisterplezier!

Luister hier aflevering 10: Confrontatie met jezelf voor connectie met je paard – met Jet Visser

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Benieuwd naar de Two Happy Athletes Academy?

Klik dan hieronder op de knop voor alle informatie.

Je vindt daar alles wat je moet weten over dit intensieve jaartraject. Op dit moment zijn de deuren van de Academy gesloten, maar het duurt niet lang voordat ze weer open gaan.

Meld je daarom meteen even aan voor de Early Bird wachtlijst. Dan ontvang je als eerste de uitnodiging om mee te doen zodra de deuren weer open gaan. En als Early Bird krijg je een hele speciale aanbieding, die je nergens anders krijgt.

Klik hieronder op de knop en meld je gelijk aan als Early Bird!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This