fbpx
#14 Communicatie zonder woorden - Two Happy Athletes Podcast

Communicatie zonder woorden – met Abbie Vanhoutte

8 mei 20210 Reacties

“Connectie is communicatie zonder woorden”

In deze aflevering ben ik op bezoek bij Abbie en haar Friese merrie Tjietske. Deze deelnemers aan de Two Happy Athletes Academy hadden eigenlijk een prima samenwerking, maar Abbie was vooral op zoek naar een betere band met Tjietske.

Daarvoor was het nodig meer te gaan voelen, en minder te verklaren. Best lastig als je van nature een denker bent, maar Abbie heeft hierin hele grote stappen gemaakt. Hoe dat gegaan is én wat het uiteindelijk voor hen betekent heeft, vertelt ze in dit gesprek.

Veel luisterplezier!

Foto: epic-photos.nl 

Luister hier aflevering 14: Communicatie zonder woorden – met Abbie Vanhoutte

Leuk? Abonneer!

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Two Happy Athletes Podcast via jouw favoriete podcastkanaal, bijvoorbeeld iTunes of Spotify, door op ‘subscribe’ of ‘volgen’ of ‘abonneer’ te klikken (of welk mooi woord ze er maar ook voor verzonnen hebben ;))

You like what you hear? Deel dan deze podcast met je paardenvrienden of geef een 5* review (jaaa!) via je podcastkanaal. Zo wordt de podcast ook weer door andere ruiters beter gevonden.

Alvast super bedankt!

Ben jij op zoek naar de ultieme connectie met je paard?

Doe dan de GRATIS Ruiter Personality Quiz en ontdek wat voor soort ruiter jij bent. Want hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je ook een connectie met je paard kunt maken.

Na de quiz ontvang je in je mail de uitgebreide beschrijving van jouw Ruiter Personality, met daarin jouw sterke kanten, uitdagingen en inzichten in waar kansen liggen voor jou en je paard. Daarnaast ontvang je óók een meditatie die helemaal afgestemd is op jouw Ruiter Personality (ook allemaal gratis!), die je samen met je paard kunt doen.

Cadeautje van mij voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This