fbpx
Over - Horse Power Life Power

Over Miriam

Hi, ik ben Miriam!

Ik ben er voor ruiters en amazones die met hun paard willen groeien naar mentale en atletische eenheid en kracht, naar de ultieme samenwerking. Want er is geen mooier gevoel dan op de rug van je paard, samen een eenheid te zijn.

Ik geloof in paardenkracht.

Paarden hebben het vermogen om kwetsbaar en krachtig tegelijk te zijn. Ze veroordelen je nooit en leven volledig in het nu. En hun lijf, hart en hoofd zijn sterk met elkaar verbonden, net zoals de verbondenheid tussen paarden onderling sterk is. Een groot voorbeeld voor de mens. En wat misschien nog wel het meest bijzondere is, is dat ze deze verbondenheid, deze connectie ook aan jou willen laten zien en willen delen.

En ik geloof dat iedereen levenskracht in zich heeft.

Die plek waar je puur jezelf bent, waar je barst van de levenslust en alle emoties die daarbij horen. Maar soms raak je het even kwijt, of lijkt je Life power afgezwakt te worden. Paarden helpen je om je levenskracht, je hele zelf, weer terug te vinden en aan te wenden.

Mijn Verhaal

Ik geloof in leven in het moment.

En ik geloof dat je verleden je naar het nu heeft gebracht. Je verhaal doet er toe en is uniek. En daarom een klein stukje verhaal van mezelf. Als kind had ik het niet makkelijk, ik had last van depressies. Hoewel ik van buiten bruiste, aanwezig was en een slimme meid was, had ik van binnen het gevoel niets waard te zijn en geen plek op deze wereld te verdienen. Ook later in mijn leven heeft me dit in de weg gezeten: ik durfde maar niet te kiezen voor wat ik wilde, sterker nog, ik wist niet hoe dat moest. Ik koos wat anderen van mij verwachtten (en dat was veel!). Dat was niet alleen vermoeiend, ik werd er ook ongelukkig van, met uiteindelijk een burn-out tot gevolg.

Al die tijd was er wel één constante factor en dat waren de paarden. Bij de paarden hoefde er helemaal niets. Op de rug van een paard was ik vrij en werd ik letterlijk gedragen. Bij de paarden voelde ik wél dat er een plek was voor mij. Paarden hebben een groot troostend effect, en ik voelde me veilig tussen hun zachte adem en warme vacht.

Mijn burn-out was voor mij een wake-up call: waar word ik nu echt gelukkig van? Er was maar één antwoord mogelijk: de paarden, het paardrijden en de levenskracht die ik voel als ik met ze samenwerk. Het duurde even, maar ik heb uiteindelijk de stap durven zetten.

Met een Master in paardengedrag en met meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden en trainen van paarden, samen met mijn ORUN instructeurslicentie van de KNHS en natuurlijk als gecertificeerd Equine Assisted Coach level 2 bij het KREAC, heb ik nu de tools in handen om mijn ervaring door te geven aan andere ruiters en amazones, aan jou. Samen met de paarden.

Mijn Missie

Paarden geven mij de kans mezelf te ontdekken, mijn meest pure zelf te zijn.

Ik mag hun kracht en hun kwetsbaarheid voelen en in de aanwezigheid van paarden heb ik mijn eigen Life power ontdekt, dat wat me altijd vooruit drijft, mijn innerlijke motivatie. Ik geloof dat paarden dit voor veel meer ruiters en amazones kunnen betekenen. Het is mijn missie om paarden en ruiters dichter bij elkaar te brengen om hun samenwerking zo verfijnd en subtiel mogelijk te maken, zodat ze kunnen groeien in kracht.

Jouw verhaal

Ik geloof ook in verandering, in transformatie.

Ervaringen vormen jouw nu, jouw verhaal. Door daar meer ervaringen aan toe te voegen, kun je de koers van je verhaal wijzigen. Ik geloof dat ook jij je eigen Life power kunt ontdekken, je vrij kunt voelen om je meest eigen zelf te zijn, zodat je samen met je paard je écht vrij kunt voelen. Het is best een klus (helaas pindakaas, I know), en het is nog veel moeilijker om het allemaal alleen te doen (en soms zelfs onmogelijk). Door de kracht (en kwetsbaarheid!) van je paard te ervaren en binnen te laten komen, maak je het jezelf een stuk makkelijker. Je paard is er voor je. Geloof me, it’s worth it!

Meld je aan en ontvang de gratis Ruitermeditatie!

Aanmelden is heel makkelijk en helemaal gratis. Vul je naam en e-mail in, en je ontvangt direct toegang tot de Ruitermeditatie. En als lid van de Horse Power Life Power kudde, krijg je iedere week nieuwe, inspirerende verhalen over persoonlijke en atletische groei voor jou en je paard. Are you in?

Pin It on Pinterest

Share This