fbpx
Two Happy Athletes Academy

Het begin van iets moois…

Je Ruiter Personality en de meditatie waren nog maar het begin.

Je voelt dat er een verandering in gang is gezet. En deze verandering voelt goed…

Al meer in contact met jezelf. Misschien zelfs al meer in connectie met je paard.

Het voelt rustiger, en meer ontspannen. Wat een eye-openers!

Kun je nagaan wat er allemaal nog meer mogelijk is voor jou en je paard!

Maar het is nog klein. Je intuïtie is nog maar een fluistering.

Daarom wil je door… je wilt op deze weg verder! De weg van het hart.

Want je hebt nog zoveel vragen...

Hoe kan ik mijn intuïtie versterken? 

Hoe kan ik daarmee de connectie met mijn paard vinden?

Hoe ga ik alles toepassen?

Hoe worden we meer samen?

Wat zijn nu de eerste stappen?

Voor mij en mijn paard?

Ik help je graag verder met deze vragen. Want hoe tof is het als jij dit nu doorzet met je paard?

Want je hebt nog zoveel vragen...

Hoe kan ik mijn intuïtie versterken? 

Hoe kan ik daarmee de connectie met mijn paard vinden?

Hoe ga ik alles toepassen?

Hoe worden we meer samen?

Wat zijn nu de eerste stappen?

Voor mij en mijn paard?

Ik help je graag verder met deze vragen. Want hoe tof is het als jij dit nu doorzet met je paard?

Werk samen met mij aan jullie connectie!

Dat kan op de Intuitive Horsemanship Masterclass op zaterdag 20 juli! Op deze dag gaan we samen aan de slag. In een kleine groep amazones, die net zoals jij, die pure connectie zoeken met hun paard. Die op zoek zijn naar hun intuïtie, hun gevoel. En die de weg van het hart willen bewandelen. Een diepere connectie met je paard, door een sterk contact met je intuïtie.

Zodat jij en je paard dat oersterke team worden waar niemand tussen kan komen. Samen één. Samen vrij.

Kom naar de Intuitive Horsemanship Masterclass op zaterdag 20 juli!

Stel je even voor hoe dat zou zijn…

Zodra je het erf op komt, is de connectie er al. Dan is het lijntje al gelegd. Het grote genieten kan beginnen. Je roept je paard, en wordt begroet met die blije blik in zijn ogen. Een hinnik, hij komt enthousiast op je af. Je hart vol warmte en liefde. Je voelt bij de eerste aanraking al: dit wordt weer zo’n training.

Zo’n training waarbij alles klopt. Jullie voelen elkaar perfect aan. Jullie kunnen lezen en schrijven met elkaar. En er is vooral heel veel plezier! Want er is vrijheid. Vrijheid om jezelf te mogen zijn. Je ziet je paard in zijn meest pure vorm. Kippenvel!

Alles gaat vanzelf. Je hoeft er niet meer over na te denken. De ene beweging gaat over in de andere, het gaat helemaal op gevoel en intuïtie. Omdat jullie die connectie hebben. Je voelt je kalm en ontspannen. Maar vooral: intens gelukkig.

Is dit wat jij wilt?

Dat is alleen nog niet hoe het nu is.

Er mist iets in jullie samenwerking…

De connectie is nog oppervlakkig. Jullie communiceren op hoog niveau, maar dat gevoel van samen één… dat ontbreekt. Je breekt je hoofd erover wat er mis is, wat er aan de hand is, maar het antwoord heb je niet.

Want rationeel gezien slaat het nergens op, maar ergens voel je dat het niet klopt…

En ik snap het! Je bent hier niet alleen in. Ook ik was waar jij nu bent.

Everything is figure-out-able

Ik ben gezegend met een grote dosis intelligentie, en mijn motto is: “Everything is figure-out-able”.

En daar heb ik enorm veel profijt van gehad. Zeker toen ik nog op een stoeterij werkte en meer dan 100 paarden en pony’s zadelmak maakte, herschoolde en opleidde. Ik was die ruiter die je op elk paard kon zetten en er dan zo mee weg reed. Ik was niet alleen handig, ik kwam er ook altijd snel achter hoe een paard ‘werkte’.

Maar er was geen connectie. Ik had er ook totaal geen moeite mee als de paarden verkocht werden, ik was vooral blij voor de nieuwe eigenaar, die veel plezier zou hebben met een goed opgeleid paard.

Tot ik mijn eigen paard kocht, Elize.

Ook haar kocht ik op ratio, met mijn verstand. Ik had een lijstje waarvan ik alles netjes af kon tikken: ze had een atletisch model, een prachtig hoofd, gezonde hoeven, was groot genoeg en ze kon goed lopen. Zelfs toen ze contact maakte met mijn vriendin die mee was, dacht ik: ‘Check! Ze is ook mensgericht’ Op geen enkele manier liet ik mijn gevoel toe, het was vooral een hele verstandige aankoop.

En dus ging ze mee naar huis. Ze was nog jong, en ik had zelfs in mijn achterhoofd het idee: “Als ze straks toch niet goed genoeg blijkt, dan kan ik haar altijd nog verkopen.” Nu zou ik je het liefst vertellen dat ik vervolgens helemaal verliefd op haar werd en we nog lang en gelukkig leefden, maar zo was het niet…

De weg van het hart…

Dat gebrek aan gevoel dat ze echt bij mij hoorde, dat bleef nog ongeveer een jaar zo. Gelukkig is Elize een heel gevoelig typetje, en had zij niets met mijn rationele benadering. En ik merkte dat dat gevoel dat ik had, dat ze eventueel nog weg zou gaan, dat ik daarmee een echte connectie blokkeerde. Langzaam maar zeker opende ik mijn hart voor haar. Liet ik mijn gevoel toe. En ontwikkelde ik mijn intuïtie.

En dat was eng. Want daarmee kwamen allerlei nieuwe gevoelens mijn kant op: wat als ik haar toch zou verliezen? Wat als mijn intuïtie er naast zou zitten, als ik mijn gevoel niet kon vertrouwen?

Maar het leverde me zoveel moois op!

Inmiddels zijn we onafscheidelijk. Als ik haar roep, is zij de enige die haar hoofd optilt in de kudde. Loopt ze in haar eentje met me mee terug naar stal, zonder halster of touw. Hebben we in de trainingen een bijzondere samenwerking, en zijn we vaker wel dan niet echt samen één. Ik voel wat zij voelt en andersom. Dat samen met het probleemoplossend vermogen en de kennis die ik al heb… maakt dat de sky the limit is. Hoe tof!

Maar het belangrijkste is nog wel dat gevoel dat zij me geeft. Dat warme gevoel van binnen, alsof je verliefd bent op je paard. Dat je voelt dat je bij elkaar hoort, samen. Dát is pas echt goud waard.

Wil jij dit ook?

Na de Masterclass…

 • Heb je gezien hoe je de inzichten uit jouw Ruiter Personality toe kunt passen in de praktijk
 • Staat de deur naar het hart van je paard wagenwijd open!
 • Creëer je een steeds sterkere intuïtie en durf je veel meer je gevoel te volgen
 • Weet jij welke stappen je daarvoor moet zetten
 • Én hoe je huidige kennis en ervaring je daarbij kan helpen (handig!)
 • Weet je hoe je steeds verder groeit naar die pure connectie met je paard
 • Zodat jullie samen ervaren hoe goed het voelt om samen één te zijn!

Je laat je eigen paard thuis deze dag, maar we gaan wel met paarden aan het werk! Werkt dat wel, denk je nu misschien?

Na de Masterclass…

 • Heb je gezien hoe je de inzichten uit jouw Ruiter Personality toe kunt passen in de praktijk
 • Staat de deur naar het hart van je paard wagenwijd open!
 • Creëer je een steeds sterkere intuïtie en durf je veel meer je gevoel te volgen
 • Weet jij welke stappen je daarvoor moet zetten
 • Én hoe je huidige kennis en ervaring je daarbij kan helpen (handig!)
 • Weet je hoe je steeds verder groeit naar die pure connectie met je paard
 • Zodat jullie samen ervaren hoe goed het voelt om samen één te zijn!

Je laat je eigen paard thuis deze dag, maar we gaan wel met paarden aan het werk! Werkt dat wel, denk je nu misschien?

Lees even de reacties van deze amazones!

Berith & Ella

Wat het me vooral heeft gebracht is rust. Het “moet” niet meer, Ik geniet nu veel meer van het moment en de weg ernaar toe. De kleine stapjes die we maken. Het rijden gaat nog erg met ups en downs, maar het dunne draadje van wederzijds vertrouwen zijn we langzaam dikker en steviger aan het maken. Echt die rust die ik nu heb samen met Ella is zo fijn.

Ik heb geleerd niet meer alles te willen controleren door de teugels (letterlijk) stevig in handen te houden. Ik durf meer los te laten en Ella te vertrouwen. En ze geeft dan ook het vertrouwen terug. Ze is zeer sensibel en zelfs als ik niet het idee heb dat ik gespannen ben, voelt zij het direct en wordt dan stug en tegendraads, laat ik de teugels weer vieren, komt de samenwerking weer terug.

Met de tijd zullen we steeds verfijnder gaan samenwerken en elkaar begrijpen!

Henriëtte & Bo

“De afgelopen tijd ben ik steeds opnieuw verbaasd hoeveel opbrengst ik nu al ervaar. Alleen al het bewust bezig zijn én het in het moment proberen te zijn, zowel in de stal als daarbuiten, levert enorm veel op, als een sneeuwbal effect.

Resultaat: een heel tevreden, rustig en meewerkend paard. Dus nu ik hem als teamspeler zie, zie ik ook de eerste voorzichtige signalen van ons als team, en dat voelt GEWELDIG!”

Mariska & Jilly

“Een kleine 3 kwart jaar geleden heb ik met de eerste Challenge van Miriam mee gedaan. Wat een super ervaring! Een super interessante en leervolle Masterclass gevolgd en Jilly en ik hebben samen de Two Happy Athletes Academy van 6 maanden gevolgd!

Samen hebben we zoveel grote stappen gezet!! Van hengsten ketting naar touwhalster, van pelham naar bitloos en met bareback pad.

Lieve Miriam bedankt voor alles tot nu toe!”

Berith & Ella

Wat het me vooral heeft gebracht is rust. Het “moet” niet meer, Ik geniet nu veel meer van het moment en de weg ernaar toe. De kleine stapjes die we maken. Het rijden gaat nog erg met ups en downs, maar het dunne draadje van wederzijds vertrouwen zijn we langzaam dikker en steviger aan het maken. Echt die rust die ik nu heb samen met Ella is zo fijn.

Ik heb geleerd niet meer alles te willen controleren door de teugels (letterlijk) stevig in handen te houden. Ik durf meer los te laten en Ella te vertrouwen. En ze geeft dan ook het vertrouwen terug. Ze is zeer sensibel en zelfs als ik niet het idee heb dat ik gespannen ben, voelt zij het direct en wordt dan stug en tegendraads, laat ik de teugels weer vieren, komt de samenwerking weer terug.

Met de tijd zullen we steeds verfijnder gaan samenwerken en elkaar begrijpen!

Henriëtte & Bo

“De afgelopen tijd ben ik steeds opnieuw verbaasd hoeveel opbrengst ik nu al ervaar. Alleen al het bewust bezig zijn én het in het moment proberen te zijn, zowel in de stal als daarbuiten, levert enorm veel op, als een sneeuwbal effect.

Resultaat: een heel tevreden, rustig en meewerkend paard. Dus nu ik hem als teamspeler zie, zie ik ook de eerste voorzichtige signalen van ons als team, en dat voelt GEWELDIG!”

Mariska & Jilly

“Een kleine 3 kwart jaar geleden heb ik met de eerste Challenge van Miriam mee gedaan. Wat een super ervaring! Een super interessante en leervolle Masterclass gevolgd en Jilly en ik hebben samen de Two Happy Athletes Academy van 6 maanden gevolgd!

Samen hebben we zoveel grote stappen gezet!! Van hengsten ketting naar touwhalster, van pelham naar bitloos en met bareback pad.

Lieve Miriam bedankt voor alles tot nu toe!”

“Laat Miriam helpen het gesprek tussen jou en je paard op gang te brengen of te veranderen en je zult verbaasd staan van het resultaat!” – Janneke

Wat gaan we doen tijdens de Masterclass?

 • Een stukje theorie: je leert de 7 cruciale stappen om intuïtief en op je gevoel samen te werken met je paard
 • We gaan actief aan de slag om de eerste stap al te zetten om jouw Intuitive Horsemanship te ontwikkelen, met meditatie en opdrachten
 • Je ervaart in een coachsessie in de bak, wat er nu nog in de weg staat om dat te bereiken. Je onderzoekt wat jij kunt doen om daar doorheen te breken. (Waarschuwing: wees voorbereid op een overload aan inzichten, eye-openers en aha-momenten!)
 • Je ziet in een korte demosessie hoe het resultaat eruit kan zien: op elkaar ingetuned, samen als één, spontaan en met plezier.

Wat gaan we doen tijdens de Masterclass?

 • Een stukje theorie: je leert de 7 cruciale stappen om intuïtief en op je gevoel samen te werken met je paard
 • We gaan actief aan de slag om de eerste stap al te zetten om jouw Intuitive Horsemanship te ontwikkelen, met meditatie en opdrachten
 • Je ervaart in een coachsessie in de bak, wat er nu nog in de weg staat om dat te bereiken. Je onderzoekt wat jij kunt doen om daar doorheen te breken. (Waarschuwing: wees voorbereid op een overload aan inzichten, eye-openers en aha-momenten!)
 • Je ziet in een korte demosessie hoe het resultaat eruit kan zien: op elkaar ingetuned, samen als één, spontaan en met plezier.

En ook dit...

 • Je leert je mede-Happy Athletes kennen, je ervaart hoe het is als er gelijkgestemde mensen om je heen zijn. Een plek waar jij je helemaal begrepen voelt.
 • Ik vertel je hoe je op de lange termijn verder kunt groeien naar twee Happy Athletes. Geen quick-fix, maar een persoonlijk plan afgestemd op jou en je paard. Je maakt kennis met de Two Happy Athletes Academy en hoe we hierin werken.
 • En dat allemaal in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers, zodat er heel veel ruimte is voor jouw persoonlijke vragen.

Je gaat naar huis vol inspiratie en tools, waardoor je giga zin hebt om thuis meteen aan de slag te gaan samen met je paard!

Dat zorgt ervoor dat...

 • Je samen met je paard meer op intuïtie en gevoel kan gaan werken
 • Je daardoor die mooie en pure hartsconnectie met je paard vindt
 • Jullie communicatie vloeiender en als vanzelf gaat
 • Jullie eindelijk écht samen één worden
 • Jullie meer innerlijke rust, ontspanning en plezier krijgen samen!

Dat zorgt ervoor dat...

 • Je samen met je paard meer op intuïtie en gevoel kan gaan werken
 • Je daardoor die mooie en pure hartsconnectie met je paard vindt
 • Jullie communicatie vloeiender en als vanzelf gaat
 • Jullie eindelijk écht samen één worden
 • Jullie meer innerlijke rust, ontspanning en plezier krijgen samen!

Datum & locatie

 • De Masterclass is op zaterdag 20 juli van 10.30u tot 17.00u bij De Everketel in Vierhouten, een prachtige plek op de Veluwe.
 • Deze dag is ZONDER PAARD. Lekker makkelijk, je hoeft alleen jezelf mee te nemen!
 • Inclusief lunch, koffie, thee en lekkers
 • Nadat je jouw ticket gereserveerd hebt, krijg je direct een mail met alle informatie die je nodig hebt.

Voor jou geldt een speciale prijs! De normale prijs voor de Masterclass is €97,-. Met de code PERSONALITY bestel je je ticket voor slechts €47,-!

Yes klinkt supergoed! Ik ben erbij op zaterdag 20 juli!

“Dankjewel voor de inspiratie!”

Dankjewel voor de inspiratie! Je helpt me enorm om beter te accepteren wat ik voel. Het is heerlijk om dat samen met mijn paarden te oefenen.

Je inzichten hebben me al veel geluksmomenten gegeven (en ik heb ook heel sterk het gevoel dat de paarden het ook fijn vinden)”

– Daphne

“Wat ben ik trots op haar”

Afgelopen twee jaar was ik aan het tobben met mijn paard. Ik was zelfs zo ver dat ik dacht ik ga stoppen. Keer op keer een tegenslag.

En toen kwam ik deze kans tegen… Vol energie en vertrouwen zijn we samen begonnen aan deze weg. En oh wat word ik beloond! Al onze problemen lijken ineens veel kleiner… We maken veel stappen vooruit en soms ook één of twee stapjes terug…

We kunnen heerlijk uren naar buiten, naar het strand en bos… In rengalop over zandpaden en zelfs in een simpele draf over het strand.

Maar onze grootste overwinning is het stappen aan de hand. Ineens geeft mijn paard zich over, vertrouwt op mij en loopt rustig naast mij langs de weg. Zelfs met groot verkeer! Ze kijkt wel, maar stapt verder zonder gekke sprongen. Wat ben ik trots op haar!!

– Anoniem

“Doen. Gewoon doen. Het brengt je niets dan goeds.” – Charissa

Is dit waar jij ook naar op zoek bent?

Wil jij je Intuitive Horsemanship ontwikkelen?

Om een hartsconnectie met je paard te maken?

Echt een diepe en pure verbinding voelen?

Niet alleen je paard begrijpen, maar ook aan kunnen voelen?

Om samen één te worden?

Kom naar de Intuitive Horsemanship Masterclass.

Ga voor meer innerlijke rust en ontspanning.

Meer gevoel en intuïtie.

Meer vanzelf. Meer samen. Meer plezier!

Ga voor die mooie connectie tussen jou en je paard.

Gun jezelf deze bijzondere dag!

Tot dan!

Liefs,

Miriam

Reserveer hier je plekje!

Over Miriam

Hoi! Ik ben Miriam Vree-van Straten, Ruitercoach bij Horse Power Life Power en oprichter van de Two Happy Athletes Academy. Ik help ruiters en amazones een dreamteam te worden met hun paard. Vanuit vertrouwen en zelfbewustzijn het beste (en leukste!) uit zichzelf en hun paard te halen, als één team, als twee Happy Athletes.

Als gecertificeerd Equine Assisted Coach level 2 bij het KREAC, met een Master in paardengedrag, een ORUN instructeurslicentie en meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden en trainen van paarden, breng ik mensen en paarden dichter bij elkaar. Het mooiste werk dat er is!

Over Miriam

Hoi! Ik ben Miriam Vree-van Straten, Ruitercoach bij Horse Power Life Power en oprichter van de Two Happy Athletes Academy. Ik help ruiters en amazones een dreamteam te worden met hun paard. Vanuit vertrouwen en zelfbewustzijn het beste (en leukste!) uit zichzelf en hun paard te halen, als één team, als twee Happy Athletes.

Als gecertificeerd Equine Assisted Coach level 2 bij het KREAC, met een Master in paardengedrag, een ORUN instructeurslicentie en meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden en trainen van paarden, breng ik mensen en paarden dichter bij elkaar. Het mooiste werk dat er is!

Because together we are free.

Copyright 2017 Horse Power Life Power | KvK 56900171 | Algemene Voorwaarden

Pin It on Pinterest

Share This