fbpx
Ruitermeditatie - Horse Power Life Power

Gelukt!

Check je mail voor alle in’s en out’s!

Yes!! Je doet mee met de ‘In gesprek met je paard Challenge”. Dankjewel voor je aanmelding.

Let op! Je ontvangt binnen een paar minuten een welkomstmail. Daarin staan alle in’s en out’s over de “In gesprek met je paard Challenge”, dus zoek hem gelijk even op.

En als je toch op die mail moet wachten, geef dan in de tussentijd¬†mijn Facebookpagina even een dikke vette like ūüėȬ†KLIK HIER Of, als je meer van Insta bent, KLIK HIER om me op Instagram te volgen.

Kun je de welkomstmail niet vinden? Check dan hieronder het stappenplan.

Tot snel!

Liefs,

Miriam

 

Kun je de mail niet vinden? Volg dan het volgende stappenplan

  1. Check ALLE folders in je inbox. Soms komt de mail in een andere folder terecht dan in je ‘inkomende’ postvak. Check daarom alle folders! Dat kan zijn ongewenste e-mail, reclame, social, junk of spam.
  2. Voeg miriam@horsepowerlifepower.nl toe aan je lijst met veilige e-mailadressen. Sommige e-mailproviders laten automatisch gegenereerde mails als deze niet zomaar door. Om toch je gameplan & meditatie te kunnen ontvangen, is het daarom handig om mijn e-mailadres toe te voegen aan je lijst met veilige e-mailadressen.
  3. Gebruik een ander e-mailadres. Het is gebleken dat Hotmail, Livemail en sommige andere e-mailproviders, zo goed als geen automatisch gegenereerde mails toelaten. In dat geval is het handig om (als je dat hebt) een ander e-mailadres te gebruiken, zoals Gmail.
  4. Lukt het dan nog niet of heb je problemen met één van deze stappen? Trek dan even bij mij aan de bel! Stuur een e-mail naar miriam@horsepowerlifepower.nl met je vraag. Dan kijk ik even met je mee en zorg ik ervoor dat alles toch bij jou in je e-mail binnen komt!

Because together we are free.

Copyright 2017 Horse Power Life Power | KvK 56900171 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring

Pin It on Pinterest