fbpx
In gesprek met je paard Challenge 2023
In gesprek met je paard Challenge 2023

– Welkom bij de In Gesprek met je Paard Challenge –

Meld je aan voor de Two Happy Athletes Academy

De In Gesprek met je Paard Challenge is voorij, maar… de reis in de Two Happy Athletes Academy gaat bijna beginnen! De deuren zijn geopend, op maandag 27 november start de volgende ronde van dit intensieve jaartraject.

Via de knop hieronder vind  je alle informatie over de Academy. Wat het is, hoe het werkt en wat het voor jou en je paard kan betekenen… en dat is meer dan je denkt! Ook lees je de (bijna 30!) verhalen van andere Happy Athletes, hoe zij deze reis ervaren hebben. En, ik heb meer dan 20 vragen over de Academy voor je op een rij gezet en beantwoord.

Was je al enthousiast over de Challenge, dan is de Two Happy Athletes Academy de logische volgende stap voor jou en je paard. Bij deze ben je van harte uitgenodigd om je aan te melden. Je nieuwe Happy Athletes familie zal je met open armen ontvangen!

Maar let op, de deuren gaan komende zondagavond weer dicht, zodat ik me daarna volledig kan focussen op de inhoud en de deelnemers aan de Academy. Klik dus snel op de knop hieronder, kijk of het goed voelt voor jullie en meld je aan!

 

“A dialogue leads to connection, which leads to trust which leads to engagement.” – Seth Godin

Pin It on Pinterest