fbpx

Avontuur in het weiland

21 sep 20150 Reacties

Lekker in het gras. Ik zit aan de rand van het weiland, net neergeploft. Voordat ik echt van het uitzicht kan gaan genieten, app ik nog even over boodschappen en eten met mijn wederhelft. Bzzz… bzzzz… de berichtjes gaan over en weer.

Dan hoor ik ineens gebries voor me. Fries Theuntje loopt druk naar mijn paard Elize en haar vriendin Vaya. Dan draaft ze net zo druk naar de overkant, waar Idni staat, en blijft daar staan. Ze kijkt me met grote ogen aan.

Voordat ik het weet, staan Vaya en Elize voor mijn neus. Ze snuffelen aan mijn haar en aan mijn tas. Theuntje komt langzaam dichterbij, nog steeds briesend en met grote neusgaten. Ze kiest een veilige positie achter Vaya en Elize.

Vaya heeft het wel weer gezien. Ze sjokt weg en gaat verder met grazen. Theuntje durft nu ook aan me te snuffelen. Dan duwt Elize haar weg, terug naar het gras. Maar eerst nog een knuffel. “Komt wel goed schatje”.

Wil je meer van deze blogs lezen?

Meld je dan aan bij de Horse Power Life Power kudde! Je krijgt dan regelmatig nieuwe, inspirerende blogs en artikelen in je inbox. En je ontvangt de gratis Ruitermeditatie, waarmee je direct de eerste stappen zet om een dreamteam van twee Happy Athletes te worden samen met je paard. Are you in?

Pin It on Pinterest

Share This