Speedcoachsessie - Horse Power Life Power

Happy Athletes Scan

Ben jij klaar voor de volgende stap…

… en word jij samen met je paard een dreamteam van twee Happy Athletes?

Wil je vol vertrouwen in elkaar en met een diepere connectie met je paard samenwerken?

Met focus en flow kunnen rijden?

Samen met je paard bewegen als één?

Doe dan de GRATIS Happy Athletes Scan!

Dit is hoe het werkt.

De Happy Athletes Scan bestaat uit twee stappen

  1. De eerste stap is het invullen van een vragenlijst. Want wat wil je écht? Wat is jouw droom samen met je paard? Wat staat jullie nu nog in de weg? De vragen helpen je om stil te staan bij waar je bent met je paard op dit moment én waar jullie samen naartoe willen.
  2. De tweede stap is een coachsessie met mij per telefoon. Daarin maken we de verdieping naar wat je onderliggende patronen en belemmeringen zijn, én onderzoeken we wat voor jou en je paard kansen zijn om te groeien. Samen formuleren we jullie volgende stappen, zodat je jullie unieke pad naar een dreamteam van twee Happy Athletes kunt bewandelen.

Het kost je niets, behalve je tijd. Too good to be true? Nee hoor. De Happy Athletes Scan is volledig vrijblijvend. Mocht het een match zijn (en echt alleen dan), vertel ik je met alle liefde over de bewezen Two Happy Athletes Academy. Maar je zit nergens aan vast, het belangrijkste is dat jij en je paard weer een stap kunnen maken in de richting van jullie droomsamenwerking!

Is dit wat jij zoekt? Vul dan gelijk de vragenlijst in hieronder, daarna ontvang je een link om je coachsessie in te plannen.

Tot gauw!

Vragenlijst

De antwoorden zijn vertrouwelijk en alleen bedoeld om het maximale uit je coachsessie te halen. Resultaten worden uitdrukkelijk op geen enkele manier met derden gedeeld.

Pin It on Pinterest

Share This