fbpx
Zonder hoofdstel… hoe doe je dat?

Zonder hoofdstel… hoe doe je dat?

Zonder hoofdstel… hoe doe je dat? Vorige week reed ik voor het eerst zonder hoofdstel met Elize. Een te gekke ervaring! In deze aflevering vertel ik je de ‘how to’. Of eigenlijk: welke 3 voorwaarden moeten voor elkaar zijn vóórdat je het hoofdstel...
Meer ontspanning, meer ALLES

Meer ontspanning, meer ALLES

Meer ontspanning, meer ALLES Wil jij meer ontspanning bij jezelf en je paard, zodat je ook ruimte geeft aan meer connectie, vertrouwen en die subtiele communicatie? Check dan deze aflevering van Happy Athletes TV! Bekijk hier Happy Athletes TV...
Het verhaal van ontspanning

Het verhaal van ontspanning

Het verhaal van ontspanning Dat ontspanning heel belangrijk is bij het paardrijden, dat weten we allemaal wel. Maar hoe we daar komen, dat is een ander verhaal… Ik vertel er je meer over in deze aflevering van Happy Athletes TV. Kijk je mee? Foto © AnoukT...
Ik wil zo graag

Ik wil zo graag

Ik wil zo graag Je wilt zo graag samen met je paard naar het strand. Je wilt zo graag samen fijne ontspannen proeven rijden. Je wilt zo graag elkaar helemaal begrijpen. Je wilt zo graag een sterke connectie voelen. Je wilt zo graag samen die vrijheid ervaren. Je wilt...
Ik leer, jij leert, wij leren

Ik leer, jij leert, wij leren

Ik leer, jij leert, wij leren Iets nieuws leren, nieuwe kennis opdoen! Het leukste wat er is (yay!), of vooral heel moeilijk (pleeease no)? In deze aflevering LEER 😉 je meer over verschillende leerstijlen én hoe jij het leren makkelijk maakt! Bekijk hier Happy...
Wat als je een stap terug moet doen

Wat als je een stap terug moet doen

Wat als je een stap terug moet doen In deze aflevering van Happy Athletes TV deel ik iets over mezelf. Want misschien lijkt het soms alsof het bij Elize en mijzelf allemaal perfect gaat, niets is minder waar. Het gaat lang niet altijd perfect of vanzelf. En hoe fijn...

Pin It on Pinterest