fbpx

Het motto van Horse Power Life Power is niet voor niks

‘Because together we are free’.

Ik geloof dat je samen meer bereikt dan alleen.

En ik geloof in de boodschap van de Two Happy Athletes Academy.

Dat betekent dat als we samenwerken om de boodschap van de Two Happy Athletes Academy te verspreiden.

We véél meer ruiters en hun paarden kunnen helpen.

Om ook een team van twee Happy Athletes te worden en we ze in onze kudde kunnen verwelkomen!

 

Laten we samen van de Two Happy Athletes Academy een groot succes maken!

Alles wat je moet weten als fan!

Graag wil ik je vragen om deze pagina aandachtig door te nemen, voordat jij je aanmeldt als lid van de Two Happy Athletes Fanclub. Op deze pagina wordt alles rondom het proces van de Two Happy Athletes Fanclub stap voor stap uitgelegd en delen we ook uitgebreid alle FAQ’s met je. Kortom deze pagina is jouw naslagwerk voor al je fanclub vragen.

Lees dit dus goed door en stel alleen een vraag aan coach@horsepowerlifepower.nl als je er écht niet uitkomt!

Liefs,

Miriam

Als lid van de Two Happy Athletes Fanclub ontvang jij als iemand via jouw persoonlijke link zich aanmeldt voor de Academy, maar liefst €120,-

Waarom ik dit doe?

Omdat ik geloof in de kracht van samenwerken en graag mijn boodschap van de Two Happy Athlethes Academy met zoveel mogelijk mensen deel.

En wie kan die boodschap beter vertellen dan jullie, de deelnemers aan de Academy? Jullie progressie, overwinningen en successen in de Academy zijn een enorme bron van inspiratie oor andere ruiters. Als ervaringsdeskundigen weten jullie als geen ander wat de Academy voor jou en je paard kan betekenen en hoe het jullie samenwerking kan veranderen. Als lid van de Two Happy Athletes Fanclub is dat precies wat je doet: jouw verhaal vertellen, om anderen te inspireren óók de stap te zetten om de Two Happy Athletes Academy te gaan doen.

En daar wil ik graag iets voor terug doen en je voor belonen! Daarom heb ik de Two Happy Athletes Fanclub opgericht, en jij hebt nu ook de mogelijkheid om je aan te sluiten!

Wat zijn de voordelen?

 • Als lid van de Fanclub ontvang je voor elke deelnemer die via jouw persoonlijke link zich aanmeldt voor de Academy maar liefst €120,-, of wanneer diegene in termijnen betaalt 12 x €10,-. (Je noemt dit ook wel een affiliate).
 • De deelnemer krijgt ook voordeel, maar liefst 20% korting op de Academy (niet i.c.m. andere kortingscodes). Dit is het meest gunstige aanbod wat er is, dus het is ook het meest gunstig om zich met jouw link aan te melden!
 • Bij minimaal 1 aanmelding via jouw link, ben je uitgenodigd op de Fanclubdag in Zelhem (datum nader te bepalen, na november), beginnend met een lunch, vervolgens een clinic/training met mij, een Q&A waarin je me alles kan vragen, en een gezellige borrel om de dag af te sluiten.
 • Bij minimaal 3 aanmeldingen via jouw link, krijg je een Two Happy Athletes hoodie.
 • En dan is er nog iets moois te verdienen! De 4 Fanclubleden met de meeste aanmeldingen op hun naam, worden uitgenodigd voor het Ruiter Retreat: een weekend lang, van vrijdag t/m zondag, samen met je paard trainen en leren bij mij op onze nieuwe locatie in Zelhem. Een volledig verzorgd weekend vol ontspanning, training en natuurlijk groei samen met je paard!

Fan zijn van de Two Happy Athletes Academy, waar je echt enthousiast over bent en waar je helemaal achter staat, kan je zowel financieel als qua ervaringen veel opleveren als je dit op een oprechte manier gaat delen. Lees verder hoe we dat doen!

Hoe gaan we het doen?

Binnenkort gaan de deuren van de Academy weer open, wat voorafgaat aan de ‘In Gesprek met je Paard Challenge’ en de afsluitende Masterclasses.

Zoals je weet, is dit een proces van zelfselectie: ruiters kunnen tijdens de Challenge zelf ervaren en proeven of de Two Happy Athletes werkwijze bij ze past.

Tijdens de Masterclass volgt ook de uitnodiging voor de Academy.

Dit is géén proces van harde sales of overtuiging. Omdat ruiters zelf ervaren hoe het is en horen van de ervaringen van jullie, de huidige deelnemers, kunnen ze een beslissing maken die bij ze past.

Dat maakt ook dat we de leukste ruiters in onze kudde hebben, omdat ze zelf al het commitment hebben gemaakt om er echt voor te gaan.

Wel is het dus van belang dát ze de inspiratie krijgen. En hoe meer inspiratie, hoe beter ze ook kunnen voelen of de Academy de plek is waar ze gaan groeien.

And that’s where you come in!

Door het vertellen van jouw verhaal, van jouw ervaring over de ‘Two Happy Athletes Academy’, en de transformatie die je samen met je paard doorgemaakt hebt, inspireer je andere ruiters en help je ze in hun beslissing. En als ze dan óók nog een hele mooie korting erbij krijgen, kan het al bijna niet meer mis gaan, mits het dus in de kern de juiste beslissing voor ze is!

Door samen de berichten over de Challenge, de Masterclass en daarna de Academy te delen op bijvoorbeeld social media, WhatsApp en via mail, verspreiden we de boodschap, zorgen we dat we ruiters bereiken en maken we de Two Happy Athletes beweging groot.

Nog een belangrijke opmerking: je bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak je iets deelt en met wie. De Fanclub is vooral LEUK om te doen, maar is nooit een verplichting. Ik ben je dankbaar voor alles wat je deelt, hoeveel of weinig dat ook is!

Bijvoorbeeld:

 • Instagram: deel in je stories of via een post jouw enthousiasme, de inzichten die je op hebt gedaan en de transformatie die je bent ondergaan en verwijs naar de link in bio of vraag om je een DM te sturen voor meer informatie waar je de link deelt.
 • Facebook/Linkedln: schrijf een post over jouw enthousiasme, inzichten en transformatie en plak de link in de post. Tip: zet je post op Facebook op openbaar zodat ‘iedereen’ het kan zien (en niet alleen je vrienden).
 • Schrijf een blog over jouw persoonlijke reis en ervaring en alle inzichten die je hebt opgedaan en resultaten die je hebt bereikt door mijn Academy en deel hierin de link.
 • Youtube kanaal of Podcast: deel hier jouw enthousiasme, inzichten en transformatie en zet de link in de omschrijving.
 • Persoonlijk netwerk: deel in jouw eigen netwerk jouw enthousiasme, inzichten en transformatie en deel de link bij interesse.
 • Stal-app: deel de Challenge, Masterclass of de Academy ook in bijvoorbeeld de stal-app.
 • App-groep: een tip voor als je echt ‘all out’ wilt gaan’: heb je een aantal ruiters die je kent waarvan je denkt dat de Academy ze heel erg kan helpen? Maak dan een app-groepje aan, waarin je alvast aankondigt dat aanmelden via jou straks het voordeligst is. Daarin kun je ‘jouw’ groepje ruiters op de hoogte houden, je persoonlijke link delen en vragen beantwoorden.

Jouw verhaal

Hoe kun je nu het beste je verhaal vertellen, op een manier die andere ruiters inspireert en helpt in hun beslissing?

Daar zijn verschillende fases voor, die we ook gebruiken in de promotie. De kern is altijd de transformatie: hoe het was vóór je aan de Academy begon, wat er veranderd is en hoe het nu is. De ‘before & after’ zou je dit kunnen noemen. Het laat zien wat de ‘Two Happy Athletes Academy’ kan betekenen. Tijdens de online training hebben we je verhaal al grotendeels opgeschreven, maar mocht je je verhaal nog aan willen scherpen of je hebt dat deel gemist: hieronder vind je de vragen die je voor jezelf kunt beantwoorden.

1. Hoe was het vóórdat je aan de Two Happy Athletes Academy begon?
– Wat was er aan de hand?
– Hoe was het voor jezelf?
– Hoe was het voor je paard?
– Wat deed het met je, deze situatie?

2. Wat wilde je toen het liefst?
– Wat was je grootste wens met je paard?
– Waarom wilde je dat?
– Hoe zou het voelen als je dat zou bereiken?

3. Hoe heb je de Challenge/Masterclass ervaren?
– Het meedoen.
– De opdrachten.
– De support.
– Wat het met je deed.
– Wat er veranderde.

4. Hoe heb je de beslissing gemaakt?
– Wat maakte dat je de Two Happy Athletes Academy wilde doen?
– Wat verwachtte je ervan?
– Wat sprak je het meeste aan?
– Waardoor twijfelde je?
– Wat maakte dat je er toch voor bent gegaan?

5. Hoe heb je de Two Happy Athletes Academy ervaren?
– De lessen, opbouw, kennis.
– De support, Q&A’s.
– De kudde.

6. Wat vond je het fijnste aan de Two Happy Athletes Academy?
– Wat was het?
– En waarom?
– Wat deed dat met je?

7. Wat is je grootste inzicht geweest?
– Wat is dat inzicht?
– Wat heeft dat je gebracht?
– Wat is er door dat inzicht nu anders?

8. Wat is er veranderd?
– Voor jezelf?
– Voor je paard?
– Wat doet dat met je?

9. Hoe is de situatie nu?
– Hoe gaat het nu met jou en je paard?
– Wat brengt je dat?
– Wat betekent het voor je paard?
– Wat wil je nog meer bereiken, wat zijn je wensen nu?
– Hoe verder?

Dit is de basis van jouw verhaal

Wanneer je weer een mail van mij ontvangt met de vraag om iets te delen, dan zal ik ook verwijzen naar deze vragen, zodat je de antwoorden kunt gebruiken om steeds een stukje van je verhaal te delen. Delen doen we dus zoveel mogelijk gezamenlijk om een zo groot mogelijk impact te kunnen maken. Ik laat je weten wanneer je wat kunt delen en de planning geeft je daar ook richting bij.

Planning

Ps. Deze planning wordt voor elke lancering weer opnieuw up to date gemaakt.

De promotie voor de Challenge is al begonnen, de komende weken blijft dat doorgaan. Je zult van mij regelmatig mails krijgen dat het tijd is om weer iets te delen, met daarbij voorbeelden van hoe je dat kunt doen. Bij deze de globale planning:

Week 16-20: Voorbereiding Challenge
– Promotie van de Challenge, om zoveel mogelijk ruiters enthousiast te maken om mee te doen!

Week 21: In Gesprek met je Paard Challenge van 24 t/m 28 mei
– Support in de Challenge groep, zodat ruiters geholpen worden in hun proces. Ook hier weer: doe wat je kunt en wat je leuk vindt om te doen, niets is verplicht!
– Promotie voor de Masterclass, om zoveel mogelijk ruiters enthousiast te maken om de Masterclass te volgen.

Week 21: Masterclasses op zaterdag 29 en evt zondag 30 mei
– Deuren van Academy gaan open, de deelnemers aan de Masterclass worden uitgenodigd voor de Academy.

Week 22: Deuren Academy open
– Deze hele week kunnen ruiters zich aanmelden voor de Academy. Ook nu weer, proberen we gezamenlijk zoveel mogelijk te delen en te berichten over de Academy, zodat ruiters ook de kans krijgen om zich aan te melden.
– De deuren sluiten op zondag 6 juni om 00.00u.

Week 24: Start nieuwe ronde Academy
– Op maandag 14 juni verwelkomen we de nieuwe leden in de Academy!

Ben je enthousiast en wil je graag meedoen?

Lees dan onderstaande even goed door, zodat je precies weet wat je moet doen.

STAP 1

Om deel te kunnen nemen aan de ‘Two Happy Athletes Fanclub’ moet je je eerst als partner registreren.
Je kunt hiervoor gaan naar de volgende pagina:

https://www.horsepowerlifepower.nl/fanclub-dashboard/

Hier vindt je een registratie formulier dat je kunt invullen. Je maakt hierbij zelf je gebruikersnaam en wachtwoord aan. Onthoud deze dus goed.

LET OP: zorg dat je gebruikersnaam een e-mailadres is, anders accepteert het systeem deze niet. Je hoeft alleen je naam en e-mailadres in te vullen, de andere velden kun je leeg laten. Klik wel het vinkje  voor de Algemene Voorwaarden aan. En nog een kleine let op: de knop ‘registreer’ om te bevestigen is klein en grijs, klik erop om je registratie in te dienen.

STAP 2

Zodra je dit formulier hebt ingevuld en hebt verstuurd krijg ik een melding hiervan en moet ik deze aanvraag goedkeuren. Je aanmelding zal zo snel mogelijk in behandeling worden genomen. Dit kan maximaal 5 werkdagen duren. Zodra jouw aanmelding is goedgekeurd, krijg je hiervan een bevestiging op de mail. Nog even geduld dus!

STAP 3

Ondertussen, terwijl je aan het wachten bent op mijn goedkeuring, ontvang je binnen enkele minuten na jouw aanvraag een bevestigingsmail in jouw mailbox. Ontvang je deze mail niet, kijk dan even goed in je SPAM.

LET OP, je bent er nu nog niet. In deze mail wordt gevraagd jouw bankgegevens door te geven doormiddel van een formulier, zodat wij direct al jouw gegevens compleet hebben. Vergeet deze stap niet, anders kunnen wij jouw toekomstige refferals NIET uitbetalen. In deze mail delen we ook de speciale Facebook groep link met je, waar je kunt connecten met andere fanclub leden en ervaringen kunt delen.

Ps: Ben je woonachtig in België en heb je een eigen bedrijf? In België is het wettelijk verplicht dat wij jouw btw nummer registreren. In dit geval mag je in het formulier niet alleen jouw betaalgegevens invullen, maar ook jouw btw nummer.

STAP 4

Zodra ik jouw aanvraag heb goedgekeurd, ben je officieel lid van de Two Happy Athletes Fanclub. Je hebt dan toegang tot je Fanclub Dashboard waar je kan inloggen met jouw inloggegevens. Dit zijn dezelfde inloggegevens die je zelf hebt aangemaakt bij stap 1 het registratieproces. Het inlog formulier vind je onder het registratie formulier, je moet dus even iets naar onderen scrollen. En ook hierbij: de knop ‘login’ is wederom klein en grijs, mis hem niet 😉

Inloggen kan op:

https://www.horsepowerlifepower.nl/fanclub-dashboard/

STAP 5

Zodra jij ingelogd bent zit je in jouw persoonlijke affiliate omgeving oftewel jouw Fanclub Dashboard. Hier zie je standaard de algemene link staan van mijn website met jouw affiliate referentie erachter.

Let op: dit is NIET de link die je gaat delen met jouw netwerk. Hier moet je nog de volgende stap voor uitvoeren.

Vul nu de onderstaande link van de salespagina van de Two Happy Athletes Academy in, in het veld ‘Pagina URL’ en klik dan op ‘Genereer URL’:

https://www.horsepowerlifepower.nl/two-happy-athletes-academy/

Nu heb je je eigen specifieke url gegenereerd waarin jouw affiliate referentie is verwerkt en DEZE link kan je delen met jouw netwerk.

Dit is dus jouw persoonlijke affiliate-link die jouw netwerk rechtstreeks naar de aanmelding voor de Two Happy Athlethes Academy leidt. Iedere verkoop die hieruit komt, wordt geregistreerd, inclusief de bijbehorende commissie. Let op: deze stap is heel belangrijk anders wordt een verkoop niet op jouw naam geregistreerd!

Uit ervaring weten we dat veel mensen moeite hebben met het genereren van de link en dat hier vaak veel vragen over komen. Daarom hebben we speciaal voor jullie een instructie filmpje opgenomen waar een van mijn teamleden stap voor stap voordoet hoe je de juiste link aanmaakt. Bekijk dit filmpje hieronder.

STAP 6

Naast dat je jouw affiliate link aan de ruiters in je netwerk kunt verspreiden, heb je ook nog een kortingscode nodig. Deze vind je als je ingelogd bent in jouw fanclub dashboard, onder het tapje ‘Coupons’. Kopieer de coupon code die je daar ziet en geef deze door aan de ruiters die via jouw affiliate link zich willen aanmelden. Daarmee krijgen ze 20% korting op het aankoopbedrag.

Let op: deze kortingscode is alleen geldig voor de Two Happy Athletes Academy en is uitgesloten voor andere producten. De kortingscode is uniek en kan alleen gebruikt worden in combinatie met jouw unieke affiliate link en is niet geldig in combinatie met andere kortingsbonnen.

STAP 7

Bij elke verkoop die via jouw unieke affiliate link is gedaan, krijg je een bedrag van €120,- bij betaling in 1x of een bedrag van 12x €10,- bij een betaling in termijnen.  Ik betaal het totaal aan commissies eens per 3 maanden uit, omdat bestellingen nog geannuleerd kunnen worden.

Meest gestelde vragen

Omdat we het voor jou en onszelf zo makkelijk mogen willen maken, hebben we alle veelvoorkomende vragen voor je verzameld. Neem deze dus ook goed door!

1. Hoe ziet de juiste link eruit?

We krijgen vaak veel vragen binnen over hoe de link er uit moet zien of een link die niet werkt. Wat we bij veel links zien is dat er niet gewerkt wordt met de sales of landingspagina. Daarom nogmaals de uitleg. Lees dit even goed door en bekijk vooral het instructie filmpje nogmaals onder stap 5.

Bij de PAGINA URL voer je de salespage of landingspagina in. In dat geval ga ik voor het gemak even verder met de salespage:

https://www.horsepowerlifepower.nl/two-happy-athletes-academy/

Wat we toch nog veel voorbij zien komen, is dat hier niet de salespage staat maar de algemene link die hier al staat wanneer je hier in komt.

Deze moet je dus weghalen en de salespage hier in voeren en dan drukken op GENEREER URL.

Vervolgens krijg je jouw unieke link die je kunt gebruiken. Jouw eigen specifieke url, waarin jouw affiliate referentie is verwerkt en DEZE link kan je delen met jouw netwerk.

Om je een idee te geven hoe deze link eruit ziet:

https://www.horsepowerlifepower.nl/two-happy-athletes-academy/ref/2/

De ref en het cijfer erachter maakt dat het jouw unieke code is.

Let op: het kan ook dat achter deze link nog campaign en je naam of wat cijfers komen te staan. Dat is ook goed en maakt de link nog steeds goed. Als de basis van de link maar klopt.

2. Kun je van deze link ook een bitly link maken?

Nee dit is niet aan te raden.

3. Kan ik als fanclub lid zijnde ook terug zien wie er heeft gekocht via mijn link?

Ja dit kan je in jouw persoonlijke fanclub ongeving terug zien onder refferals.

4. Wordt er gerekend op basis van last click?

Ja, het systeem rekent op basis van last click. Dit betekent dat de aankoop wordt geregistreerd op de link die is gebruikt om daadwerkelijk mee af te rekenen. Als iemand bijv. eerst via jouw link de salespagina bekijkt, naar het winkelmandje gaat, maar vervolgens niet afrekent en deze persoon komt een dag later via een andere link weer naar de salespagina en rekent nu wel af, staat de aankoop niet op jouw naam.

5. Wat is de cookie lifetime?

De cookie lifetime is 60 dagen. Dit betekent dat zodra iemand via jouw unieke link naar de salespagina gaat, maar nog niet direct koopt, het systeem deze persoon 30 dagen lang onthoud en dat als deze persoon binnen 60 dagen dus weer terug komt de aankoop alsnog aan jou als fanclub affiliate wordt toegekend.

Een uitzondering is als diegene in de tussentijd nog weer naar de pagina is gekomen via een andere affiliate link, dan rekent hij op basis van last click. Zie hiervoor vraag 4.

6. Hoe weten jullie op welk rekeningnummer de eventuele bedragen uiteindelijk uitgekeerd moeten worden?

Zodra jij je succesvol hebt geregistreerd als fanclub lid, krijg je een bevestiging via de mail met daarin een formulier waar je jouw bank gegevens door kunt geven, zodat we later de uitbetalingen kunnen doen. Zie ook Stap 2. Vergeet deze stap niet, anders kunnen wij jouw toekomstige refferals niet uitbetalen.

7. Wat zijn de kosten om Fanclub lid te worden?

Er zijn geen kosten aan verbonden en Fanclub lid worden is dus helemaal gratis. De winst voor mij is meer promotie voor mijn Two Happy Athletes Academy, de winst voor jou is een unieke kans om meer dan een leuk zakcentje te verdienen.

8. Het lukt mij niet om te registreren als Fanclub lid omdat het systeem aangeeft dat mijn e-mailadres al bestaat.

Soms komt het voor dat een enkeling de reactie krijgt dat hij/zij zich niet kan registreren omdat het systeem dan aangeeft dat het specifieke e-mailadres al bestaat. Dit kan gebeuren wanneer jouw mailadres al bekend is in het systeem.

In het geval jij deze melding krijgt, mag je eerst even naar onderen scrollen op diezelfde pagina om in te loggen. Vul dan je eigen e-mailadres in als gebruikersnaam en klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten?’ om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Log vervolgens in met je nieuwe wachtwoord en vul het registratieformulier opnieuw in.

LET OP: deze melding vindt alleen plaats in een enkel uitzonderingsgeval. In principe is deze ‘workaround’ niet nodig.

9. Is het verplicht om mijn BTW nummer door te geven op de betaling gegevens formulier van stap 3?

Als je ondernemer bent in België, is het wettelijk verplicht dat het btw nummer geregistreerd wordt bij jouw Fanclub affiliate aanvraag. Indien je een ondernemer bent, in België woonachtig bent en Fanclub lid wil worden, is dit dus verplicht. In stap 3 leg ik uit hoe je jouw btw nummer door kunt geven.

10. Ik wil graag ook lid worden van de Fanclub Facebook groep, waar kan ik de link hiervan vinden?

De link van de Fanclub Facebookgroep wordt met je gedeeld in de bevestigingmail die je ontvangt nadat jij je hebt aangemeld voor de Two Happy Athletes Fanclub. Heb je deze mail niet ontvangen? Check dan even goed je SPAM. 

11. Waar vind ik de 20% kortingscode die ik mag delen?

Je vind jouw persoonlijke 20% kortingscode in jouw Fanclub Dashboard onder het tabblad coupons.

LET OP: deze kortingscode is ALLEEN geldig voor de Two Happy Athlethes Academy en is uitgesloten voor andere producten. Deze kortingscode mag je ook ALLEEN delen met jouw volgers in combinatie met jouw affiliate link. Deze kortingscode is ook NIET geldig in combinatie met andere kortingsbonnen.

Dit is alles wat je moet weten over het Two Happy Athletes Fanclub proces!

Tot slot

Mocht je alsnog een vraag hebben die niet beantwoord is op deze pagina, dan verwijs ik je graag door naar coach@horsepowerlifepower.nl of onze speciale Facebookgroep waarvan je de link krijgt na aanmelding. In de laatste kun je ook je ervaringen delen. Zo kunnen we elkaar ook helpen en op ideeën brengen.

Waar je me enorm mee zou helpen, is als je je verhaal naar mij opstuurt met een mooie foto van jezelf en je paard, die we kunnen publiceren op de website en de aanmeldpagina van de Two Happy Athletes Academy. Ik help je graag met het editen en redigeren van je tekst als je daar hulp bij nodig hebt.

Nogmaals héél erg bedankt voor je inzet en enthousiasme! Let’s do this together! 

Liefs,

Miriam

Pin It on Pinterest