fbpx
Speedcoachsessie - Horse Power Life Power

MAAK EEN AFSPRAAK

Plan samen met mij de volgende stappen met je paard

In deze gratis telefonische mini-coachsessie van 30 minuten, bespreken we wat jij écht wilt samen met je paard. Ook hebben we het over wat nu nog in de weg staat om dat te bereiken. Je ontdekt (soms onbewuste) patronen en belemmeringen tussen jou en je paard, en we onderzoeken wat voor jullie kansen zijn om te groeien.

Je maakt persoonlijk kennis met mij en samen plannen we de volgende stappen met je paard. Alles om ervoor te zorgen dat jij kan gaan groeien naar een team van twee Happy Athletes.

Het kost je niets, behalve een half uur van je tijd. Deze mini-coachsessie is volledig vrijblijvend. Mocht je dat willen, vertel ik je met alle liefde over de bewezen Two Happy Athletes Academy. Je zit nergens aan vast, het belangrijkste is dat jij en je paard weer een stap kunnen maken in de richting van jullie droomsamenwerking!

En het werkt heel simpel: kies een datum en tijd en vul je gegevens in, dan bel ik je op het afgesproken tijdstip. Met de pijltjes kun je bladeren in mijn agenda en een geschikte tijd uitkiezen.

Tot gauw!

Liefs,
Miriam

Kies hieronder een datum en tijd

Ask and it is given. – Esther Hicks

Pin It on Pinterest

Share This